'Pip Pellens verlaat Goede Tijden Slechte Tijden'

'Pip Pellens verlaat Goede Tijden Slechte Tijden'

25 augustus 2011 10:58

Op 5 september kunnen we eindelijk de spannende cliffhanger zien van Goede Tijden Slechte Tijden. Nu heeft Cynthia Abna iets onthuld wat ze volgens ons niet had mogen verklappen.

Voor de zomerstop eindigde het huwelijksfeest van Noud en Nina in een groot drama als Wiet met een pistool begint te schieten. Wie schiet ze neer en wie zal de soap verlaten? Cynthia alias Bianca Bouwhuis vertelt alvast het volgende: "Het begint bij Goede Tijden altijd heel leuk met afscheidsfilmpjes, waarbij de allereerste scène en de allerlaatste scène worden laten zien. We hebben voor de zomer afscheid genomen van Pip.. Ik weet niet of ik dat mag zeggen eigenlijk.. Maar dat wordt een heel mooi filmpje", zegt de actrice tegen RTL Boulevard.

In het interview schrikt de actrice een beetje van zichzelf, omdat ze niet weet of ze iets heeft onthuld wat de producenten liever geheim hadden gehouden.

Opmerkelijk is dat Pip Pellens ook niet op de nieuwe castfoto staat. Wellicht dat de jonge soapie GTST moet verlaten, doordat haar karakter naar de gevangenis moet of naar een psychiatrische inrichting..? We zullen het zien!

Door: Moelai

Sterren

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\