23102
bullet point'Huwelijk Kim Kardashian en Kris Humpries voorbij'

'Huwelijk Kim Kardashian en Kris Humpries voorbij'

20 oktober 2011, Donderdag

Kim Kardashian en Kris Humpries zijn pas net getrouwd, maar hun huwelijk lijkt nu al langzaam af te brokkelen. Onlangs liet de 30-jarige ster al weten zich niet gelukkig te voelen, maar bronnen beweren nu zelfs dat de twee gaan scheiden.

Woensdagavond zijn de twee op dubbeldate gespot met Kourtney Kardashian en Scott Disick, maar keken verre weg van vrolijk. Ze droegen beide hun trouwringen nog, maar als we de bronnen moeten geloven zal het huwelijk niet lang meer stand houden. "De twee zijn al een maand niet meer samen en gaan scheiden. Kim verblijft momenteel in een hotel in New York, waar Kris niet komt", zo verklaart een bron. Ook wordt er beweerd dat de basketballer flirterig is gespot met meerdere vrouwen tijdens het feesten in zowel Miami als in New York.

 "Kim probeert 2012 in beeld te krijgen, inclusief de feestdagen, maar Kris zal hier geen onderdeel van zijn", zo laat de producer van haar show 'Kourtney & Kim Take New York' weten. Hoe het daadwerkelijk met de twee zal aflopen, daar zullen we snel genoeg achterkomen.

Klik hier voor Kim's chagerijnige look.

Door: Babs
Foto's: Reporters B.V.

© 2014 Showbiznewz.nl - Alle rechten voorbehouden
'Huwelijk Kim Kardashian en Kris Humpries voorbij'
bullet pointGerelateerde newz berichten:
Echtgenoot Kim Kardashian verliest trouwring
Echtgenoot Kim Kardashian verliest trouwring
11-10-2011
Kris Humphries, de man van Kim Kardashian, is nu al zijn trouwring verloren en dat terwijl het stel pas twee maanden getrouwd is.
'Rechten sekstape Kim Kardashian gewild'
'Rechten sekstape Kim Kardashian gewild'
05-09-2011
Slecht nieuws voor Kim Kardashian. Een Amerikaanse pornosite heeft zich gemengd in de financiële strijd om de rechten van haar sekstape. Vorige w...
'Kim Kardashian trouwt in augustus'
'Kim Kardashian trouwt in augustus'
28-06-2011
Als de geruchten kloppen zal Kim Kardashian al in augustus in het huwelijksbootje stappen met haar liefje Kris Humphries.
'Kim Kardashian terug bij ex'
'Kim Kardashian terug bij ex'
29-09-2009
De Amerikaanse realityster Kim Kardashian (28) en American footballspeler Reggie Bush (24) zijn weer samen. Dat zei een bekende van het stel maandag t