'Huwelijk Kim Kardashian en Kris Humpries voorbij'

'Huwelijk Kim Kardashian en Kris Humpries voorbij'

20 oktober 2011 14:38

Kim Kardashian en Kris Humpries zijn pas net getrouwd, maar hun huwelijk lijkt nu al langzaam af te brokkelen. Onlangs liet de 30-jarige ster al weten zich niet gelukkig te voelen, maar bronnen beweren nu zelfs dat de twee gaan scheiden.

Woensdagavond zijn de twee op dubbeldate gespot met Kourtney Kardashian en Scott Disick, maar keken verre weg van vrolijk. Ze droegen beide hun trouwringen nog, maar als we de bronnen moeten geloven zal het huwelijk niet lang meer stand houden. "De twee zijn al een maand niet meer samen en gaan scheiden. Kim verblijft momenteel in een hotel in New York, waar Kris niet komt", zo verklaart een bron. Ook wordt er beweerd dat de basketballer flirterig is gespot met meerdere vrouwen tijdens het feesten in zowel Miami als in New York.

 "Kim probeert 2012 in beeld te krijgen, inclusief de feestdagen, maar Kris zal hier geen onderdeel van zijn", zo laat de producer van haar show 'Kourtney & Kim Take New York' weten. Hoe het daadwerkelijk met de twee zal aflopen, daar zullen we snel genoeg achterkomen.

Klik hier voor Kim's chagerijnige look.

Door: Babs

Foto's: Reporters

Sterren

Zie ook:

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\