23102
bullet point'Robert Pattinson stapt in huwelijksbootje'

'Robert Pattinson stapt in huwelijksbootje'

25 april 2012, Woensdag

Robert Pattinson verrast vriend en vijand. De acteur denkt er namelijk aan om samen met zijn liefje Kirsten Stewart te gaan trouwen. Dit vertelt een bron aan Showbizspy.

De tortelduifjes zouden een volgende stap in hun relatie overwegen en al serieus nadenken over hun toekomst samen. Een insider geeft aan dat het stel al heel veel samen heeft meegemaakt. "Nu het einde van de Twilight-films eraan komt, zijn de twee ook wel een beetje opgelucht. Ze hopen dat ze dan even iets minder als tweetal in de schijnwerpers staan."

Hoewel het tweetal veel moeite doet om er tip top uit te blijven zien voor elkaar, moet de 25-jarige hunk er net even iets harder aan trekken. Zo zou zijn vriendin hem naar de sportschool sturen om nog wat extra calorieën te verbranden.

Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd of de grote droom van alle Twilight-fans dan eindelijk uitkomt en het koppel daadwerkelijk in het huwelijksbootje zal stappen.

Door: Karima
Foto's: Reporters B.V.

2014 Showbiznewz.nl - Alle rechten voorbehouden
'Robert Pattinson stapt in huwelijksbootje'
bullet pointGerelateerde newz berichten:
FOTO'S: Robert Pattinson niet zo sexy
FOTO'S: Robert Pattinson niet zo sexy
03-04-2012
Robert Pattinson kan zichzelf prima alleen vermaken. De Twilight-ster gaat het liefst solo naar het strand voor een sportief dagje.
FOTO'S: Robert Pattinson en Kristen Stewart samen uit
FOTO'S: Robert Pattinson en Kristen Stewart samen uit
05-03-2012
Robert Pattinson en Kristen Stewart hebben allebei een behoorlijk volgeplande agenda en daarom zien ze elkaar maar weinig. Toch maken de twee maar al
Robert Pattinson bezoekt seksclub met pa
Robert Pattinson bezoekt seksclub met pa
02-03-2012
Als bekende celeb wil je ook zo nu en dan even ontkomen aan de paparazzi én Robert Pattinson heeft hier een oplossing voor gevonden. Zo gaat d...