23102
bullet pointCharlie Sheen klaagt stripclub aan

Charlie Sheen klaagt stripclub aan

01 mei 2012, Dinsdag

Je zou denken dat Charlie Sheen er niet wakker van zou liggen als een stripclub naar hem vernoemd zou worden. De rebelse acteur staat namelijk bekend om zijn Sex, Drugs & Rock-'n-Roll bestaan. Schijn bedriegt wanneer dit ook daadwerkelijk gebeurt en hij met een rechtzaak dreigt.

Zo leek het de eigenaren van stripclub 'Cheetahs' wel een idee om tegen betaling van 250 dollar sushi aan te bieden in de 'Charlie Sheen Sushi Room'. De maaltijden werden uiteraard niet op een normale manier aangeboden. Zo konden de bezoekers de visgerechtjes van de lichamen van schaarsgeklede dames eten.

De New York Post meldt dat de 46-jarige niet wil dat zijn naam wordt geassocieerd wordt met zulke praktijken. Om die reden heeft hij dan ook met een flinke schadeclaim gedreigd, waarna de club de naam veranderde. "Je kan niet zomaar de naam van een beroemdheid gebruiken voor eigen gewin. Ze hadden geen toestemming zijn naam te gebruiken", zo meldt Sheens advocaat.

Door: Karima
Foto's: Reporters B.V.

© 2014 Showbiznewz.nl - Alle rechten voorbehouden
Charlie Sheen klaagt stripclub aan
bullet pointGerelateerde newz berichten:
FOTO'S: Charlie Sheen ziet er moe uit
FOTO'S: Charlie Sheen ziet er moe uit
30-03-2012
Charlie Sheen is druk bezig met een comeback. Zo was de veelbesproken acteur donderdagavond te gast in de populaire 'Today Show'.
Charlie Sheen in Bavaria-reclame
Charlie Sheen in Bavaria-reclame
29-02-2012
Ondanks het feit dat hij is ontslagen uit Two and a Half Men en telkens met andere vrouwen wordt gespot is en blijft Charlie Sheen populair.
FOTO'S: Charlie Sheen trekt gekke bekken
FOTO'S: Charlie Sheen trekt gekke bekken
25-01-2012
Terwijl Charlie Sheen heerlijk zit te genieten in een hotel in Miami, weet hij de paparazzi wel te vermaken. De acteur liet zich namelijk van zijn cha