Badr Hari oogt zenuwachtig in rechtbank

Badr Hari oogt zenuwachtig in rechtbank

02 november 2012 10:40

Het is D-day voor Badr Hari. De 27-jarige kickbokser staat terecht wegens een reeks mishandelingen, waarvan één poging tot doodslag. De rechtzaak tegen Badr is vrijdag van start gegaan.

De advocate van Hari, Benedicte Ficq, geeft aan drie tot vier uur te gaan pleiten! Verslaggever Marcel Maijer twittert vanuit de rechtszaal: "Hari wil niet in beeld en oogt gespannen." Opvallend is dat alleen de moeder van Estelle Cruijf aanwezig is. "Estelle schittert vooralsnog door afwezigheid. Haar moeder is er wel."

De zaak draait voornamelijk om een aantal mishandelingen in het uitgaanscircuit. Justitie heeft het vechtersbaasje negen zaken ten laste gelegd. Daaronder is een poging tot doodslag op zakenman Koen Everink tijdens dancefeest Sensation in juli in de Amsterdam ArenA. Hij zou Everink meerdere malen tegen het hoofd getrapt terwijl hij op de grond lag. Dit zijn niet de minste beschuldigingen...

Maijer laat als laatste nog weten via social media: "Koen Everink zou volgens OvJ wel onder invloed zijn geweest. Maar slechts beperkt omdat hij zich nog diverse details kon herinneren."

Door: Ayla

Foto's: Foto van Tellingen

Sterren

Zie ook:

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\