23102
bullet pointPatricia Paay: 'Ik heb geen nieuwe liefde'

Patricia Paay: 'Ik heb geen nieuwe liefde'

06 februari 2013, Woensdag

Onlangs verbrak Patricia Paay haar relatie met Nicky van Dam, maar ze werd dit weekend door weekblad Weekend alweer met een andere man gespot. Dat was echter gewoon een geintje van de blondine, zo vertelt ze aan De Telegraaf.

De diva werd samen met een man gezien achter de schermen bij Sterren Dansen op het IJs. "Ik heb geen nieuwe liefde! Ik heb die fotograaf in de maling genomen", vertelt La Paay. "Die man op de foto is een goede kennis van mij en mijn stylist en we zagen die fotograaf al plaatjes van ons schieten. We vonden het grappig om die man voor de gek te houden en deden daarom alsof we een stelletje zijn. Er is niks aan de hand."

Het 63-jarige jurylid zit ook helemaal niet te wachten op een nieuwe relatie. "Ik ben helemaal blij zo. Ik maak veel lol en heb heerlijke vrienden. En wat ook fijn is, is dat mijn huis lekker schoon is, zo zonder man, haha."

Door: Katy
Foto's: Reporters B.V.

© 2014 Showbiznewz.nl - Alle rechten voorbehouden
Patricia Paay: 'Ik heb geen nieuwe liefde'
bullet pointGerelateerde newz berichten:
Patricia Paay: "Christina belangrijker dan Nicky"
Patricia Paay: "Christina belangrijker dan Nicky"
28-01-2013
Was Patricia Paay eerder nog dolgelukkig met haar Nicky, lijkt het vuurtje nu bijna uitgeblust.
Albert Verlinde vindt Patricia Paay niet goed genoeg
Albert Verlinde vindt Patricia Paay niet goed genoeg
03-01-2013
Patricia Paay mag niet meer achter de desk van RTL Boulevard plaatsnemen. Albert Verlinde vindt haar namelijk niet goed genoeg voor het tv-programma.
Patricia Paay meest irritante BN'er
Patricia Paay meest irritante BN'er
18-12-2012
Patricia Paay is uitgeroepen tot de meest irritante bekende Nederlander in een reclame. De blondine kreeg de Loden Leeuw 2012 voor haar acteerwerk in