23102
bullet pointRene Froger voor de rechter

Rene Froger voor de rechter

02 april 2013, Dinsdag

Rene Froger moet binnenkort voor de rechter verschijnen. Hij wordt verhoord omdat hij jaren informatie over auteursrechten zou hebben achtergehouden. Dit meldt de Telegraaf.

Volgens zijn voormalige manager en liedjesschrijver John van Katwijk is de zanger niet zo nauwkeurig wat betreft het bijhouden van zijn optredens. Door tijdens shows liedjes te zingen die niet van hem zijn dupeert hij schrijvers, omdat hij dit niet zou hebben gemeld bij auteursrechtenorganisatie BUMA. Hierdoor lopen de auteurs flink wat geld mis van BUMA omdat ze niet op de hoogte zijn.

"De artiest is verplicht om opgave te doen, maar Rene doet dat alleen van grote optredens", laat Van Katwijk weten aan de krant. Tevens meldt advocaat Wim Maas dat er tegen BUMA een rechtzaak wordt aangespannnen.

Door: Moelai
Foto's: Reporters B.V.

© 2014 Showbiznewz.nl - Alle rechten voorbehouden
Rene Froger voor de rechter
bullet pointGerelateerde newz berichten:
Rene Froger trots op samenwerking met zoon Danny
Rene Froger trots op samenwerking met zoon Danny
22-03-2013
Rene Froger is er trots op dat hij zijn zoon Danny Froger kan helpen met zijn muzikale carrière. Zo vertelt de zanger in De Telegraaf.
Zoon Rene Froger gaat voor zangcarriere
Zoon Rene Froger gaat voor zangcarriere
30-07-2012
De zoon van Rene Froger gaat helemaal voor zijn zangcarriere. Danny Froger heeft zijn fulltime baan opgezegd om zijn vader achterna te gaan.
Glennis Grace en Rene Froger maakten single
Glennis Grace en Rene Froger maakten single
17-07-2012
Glennis Grace en Rene Froger hebben ooit een single gemaakt. Zo'n tien jaar geleden namen de zangeres en de zanger het nummer Goodbye op.