Patricia Paay niet verbaasd over lesbische dochter

Patricia Paay niet verbaasd over lesbische dochter

25 april 2013 09:50

Inmiddels heeft Christina Curry al enige tijd een relatie met Elle Bandita. Aan het AD heeft ze nu laten weten dat haar ouders helemaal niet opkeken toen ze thuis kwam met een vrouw, in plaats van met een man. ''Mijn ouders zeiden, nadat ik ze van Elle had verteld, dat ze al heel lang wisten dat ik meisjes leuk vind''.

Ook vertelt ze hoe ze toch een beetje geworsteld heeft met haar geaardheid. ''Als ik goed bevriend was met een meisje, deed ik 'het' meestal met haar. En als ze dan een keer niet terugbelde, reageerde ik obsessief en raakte ik in paniek. Nu denk ik dat ik gewoon verliefd was op die vriendinnen. Net zo smoorverliefd als ik nu op Elle ben.''

In de tijd dat Christina erachter kwam dat ze gevoelens kreeg voor Elle, had ze een vriend. De relatie die ze toentertijd had noemt ze ''een slechte relatie''. "Hij liet me tijdens onze relatie meer huilen dan lachen, sleepte me omlaag in plaats van omhoog en nam me nooit serieus. Dat ik biseksueel of lesbisch ben? Hij begrijpt het niet, dus heb ik hem uit mijn leven verbannen''.

Door: Femke

Foto's: Reporters

Sterren

Zie ook:

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\