23102
bullet pointPatricia Paay geeft zichzelf bloot

Patricia Paay geeft zichzelf bloot

01 mei 2013, Woensdag

Vrijdag wordt La Paay, de biografie van Patricia Paay, gepresenteerd. De schrijver van het boek, biograaf Bert van der Veer, vertelt aan het AD: ''Ze is misschien wel opener dan ik''.

Van der Veer zegt zelfs sommige informatie die hij wel mocht lezen, niet te gebruiken. Hiermee doelt hij op het feit dat hij heeft besloten de mailwisseling tussen Patricia en haar Ex Adam Curry niet te publiceren. ''Ik heb die mails van Patricia mogen lezen en heb besloten ze niet in het boek te plaatsen. Ik gebruik er een stukje uit''.

In de biografie komen ook de cosmetische ingrepen van de zangeres aan bod. ''Ik wilde precies weten wat ze had laten aanpakken op om haar 64e er nog zo goed uit te zien. Na de geboorte van Christina heeft ze wat aan haar borsten laten doen, daarna vond ze ze weer te groot, heeft ze ze kleiner laten maken en daarna weer groter, dacht ik''.

Door: Femke
Foto's: Reporters B.V.

© 2014 Showbiznewz.nl - Alle rechten voorbehouden
Patricia Paay geeft zichzelf bloot
bullet pointGerelateerde newz berichten:
Patricia Paay niet verbaasd over lesbische dochter
Patricia Paay niet verbaasd over lesbische dochter
25-04-2013
Inmiddels heeft Christina Curry al enige tijd een relatie met Elle Bandita. Aan het AD heeft ze nu laten weten dat haar ouders helemaal niet opkeken t
Patricia Paay keurt vriendin dochter goed
Patricia Paay keurt vriendin dochter goed
07-02-2013
Patricia Paay kan het goed vinden met de nieuwe vriendin van het dochter Christina Curry. Dat vertelt de diva in het AD
Patricia Paay: 'Ik heb geen nieuwe liefde'
Patricia Paay: 'Ik heb geen nieuwe liefde'
06-02-2013
Onlangs verbrak Patricia Paay haar relatie met Nicky van Dam, maar ze werd dit weekend door weekblad Weekend alweer met een andere man gespot. Dat was