Media strijden om eerste baby foto Kim Kardashian

Media strijden om eerste baby foto Kim Kardashian

17 juni 2013 12:24

Kim Kardashian en Kanye West zijn afgelopen weekend ouders geworden van hun eerste dochtertje. New York Daily News meldt nu dat er een strijd is losgebarsten om wie de allereerste foto van het kleine meisje mag plaatsen.

Een insider laat weten: "Ze zullen de kiekjes waarschijnlijk wel verkopen, maar niet voor het bedrag dat zij graag willen. Het wordt geen miljoenenbedrag." People magazine zou volgens de bron een grote kanshebber zijn. "Zij betalen waarschijnlijk een bedrag tussen de 200 duizend en 400 duizend dollar."

Het tijdschrift is lang niet de enige die het wel ziet zitten om als eerst een plaatje van de baby te plaatsen. "In het verleden hebben de Kardashians ook veel samengewerkt met Us Weekly en zij hebben ook een aardig budget om te spenderen", vertelt de bron.

Bladen die in ieder geval niet hoog op de lijst staan zijn InTouch en Life & Style magazine. Zij schreven behoorlijk kritische berichten over de zwangerschap van Kim.

Hoewel Kanye eerst vertelde zeker te weten dat hij geen foto's van zijn kindje wilde verkopen, zou het de twee toch een aardige som geld op kunnen leveren. Uit het verleden is gebleken dat je als celebrity-koppel op die manier heel wat kunt verdienen. Zo kregen Brad Pitt en Angelina Jolie in 2008 14 miljoen dollar voor de foto's van hun tweeling Knox en Vivienne. Ook Jennifer Lopez en Marc Anthony konden hun zakken aardig vullen met de foto's van hun baby's Max en Emme. Hiervoor kreeg het stel zes miljoen dollar.

Door: Femke

Foto's: Reporters

Sterren

Zie ook:

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\