Rick Engelkes nog steeds kapot van breuk Annemarie

Rick Engelkes nog steeds kapot van breuk Annemarie

10 juli 2013 09:46

Rick Engelkes en zijn vrouw Annemarie Poal zijn inmiddels al een paar maanden uit elkaar. De acteur geeft toe dat hij hier nog steeds veel moeite mee heeft en dat hij nog niet kan zeggen dat zijn verdriet weg is. "Ik durf nog niet te zeggen dat ik gelukkig ben."

Aan Story vertelt hij: "Het gaat op en neer. Er zijn dagen dat ik me gelukkig voel, maar er zijn ook dagen dat ik er geen zak aan vind. Dan vind ik het echt niet leuk. Het alleen zijn valt me soms behoorlijk tegen."

Volgens Rick, die een aantal jaar geleden een slippertje had met een andere vrouw, is zijn vreemdgaan niet de reden van de breuk. "We beseften ons dat we elkaar niet meer gelukkig konden maken."

Hoewel het erop lijkt dat de twee niet meer zo snel bij elkaar komen, sluit hij niets uit. "Ik kan niet in de toekomst kijken, ik leef met de dag, maar de vorige keer gingen we uit elkaar met het doel om weer samen te komen. Op die manier denken wij nu niet. Zij leeft haar leven en ik het mijne. Ik wil dat zij gelukkig wordt en zij wil dat voor mij. Dat is het belangrijkste."

Door: Femke

Foto's: Reporters

Sterren

Zie ook:

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\