'Echtgenoot Sandra Bullock ging vaker vreemd'

'Echtgenoot Sandra Bullock ging vaker vreemd'

24 maart 2010 17:03

Jesse James ging vaker vreemd tijdens zijn relatie met Sandra Bullock. Dat beweert zijn ex-vrouw, Janine Lindemulder, in het Amerikaanse blad In Touch, hetzelfde tijdschrift wat de affaire met Jesse's minnares Michelle McGee publiceerde.

"Hij is een chronische vreemdganger. Ik vind het sneu voor Sandra, want ze was zo verliefd op Jesse dat ze blind en naïef werd. Ze zei een keer: ik heb eindelijk een man waar ik op kan bouwen. En ik dacht alleen maar: nee, je hebt een man die achter je rug feestjes bouwt", aldus de ex-vrouw.

Ook vertelt ze dat Jesse tijdens zijn huwelijk met de actrice nog diverse malen probeerde om contact te zoeken. Hij zou haar smsjes hebben gestuurd met de boodschap dat hij haar wilde zien en dat hij een grote fout begaan had en de twee exen zouden zelfs nog een keer telefoonseks hebben gehad.

TMZ meldt dat Jesse ook een aanklacht wegens seksuele intimidatie aan zijn broek had hangen in 2006 en 2007. Een voormalig medewerkster bij zijn bedrijf West Coast Choppers klaagde hem aan, maar uiteindelijk is een schikking getroffen.

Lees ook: Sandra  Bullock heeft nog geen scheidingsadvocaat

Door: Alena

Foto's: AllAccess/ANP

Sterren

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\