Lucille Werner

Lucille Werner
CategoriePresentatrice
NationaliteitNederlandse
Geboortedatum12-10-1967
GeslachtVrouw
Bekeken75627

Biografie

Lucille zag het levenslicht op 12 oktober 1967 in Eindhoven. Toen ze 4 was verhuisde ze met haar ouders naar Zuid-Amerika. Na 7 jaar was Lucille weer terug in Nederland.
Na de middelbare school volgde Lucille een HBO-opleiding PR en communicatie.
Eenmaal afgestudeerd, ging Lucille aan de slag als redactrice/verslaggeefster bij het RTL 4-programma 'Showtime'. Verder presenteerde Lucille van oktober 1996 tot augustus 1997 het programma 'The Way of Live' bij Veronica Live.Alweer een tijdje geleden presenteerde Lucille samen met Marjon Keller het programma "Actueel Shownieuws". Tot eind april '99 deed ze samen met Michael Pilarczyk "Big Entertainment Club". In de zomer van 1999 presenteerde Lucille de Postcode Loterij Zomerkampioen samen met Jo de Poorter. Lucille was daarna spelletjesbabe bij Yorin, ze presenteerde "Puzzeltijd". Daarna is Lucille bij de AVRO gaan werken, en was onder meer te zien bij "Alle Dieren Tellen Mee".

Voor de TROS presenteert Lucille 'Lingo' en 'Mis(s)verkiezing'. Ook maakte ze samen met Mies Bouwman en Ivo Niehe de 'Lingo Bingo Show' om geld in te zamelen voor het Cancer Centre van het VUMC.

Foto's

Recente Artikelen

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\