Caroline Sonneveld

Caroline Sonneveld
CategoriePresentatrice
NationaliteitNederlandse
Geboortedatum24-05-1970
GeslachtVrouw
Bekeken24284

Biografie

Caroline Sonneveld wordt geboren op 24 mei 1970 in Apeldoorn. Na de opleiding detailhandel start ze haar mediacarrière. Ze timmert aardig aan de weg, zo is ze onder andere de assistente van Peter-Jan Rens, Hans versnel en Bart de Graaff. Maar het grote publiek herkent haar waarschijnlijk als de vrouw in de clip ‘Kom Maar Bij Mij’ van Nederlands grootste zanger: Marco Borsato.

Naast acteren heeft Caroline ook veel modellenwerk en commercials gedaan. Haar schoonheid levert haar zelfs de titel Miss Nederland op! Toch koestert Caroline al lange tijd een meisjesdroom. Die gaat in vervulling wanneer ze bij Martinair wordt aangenomen als stewardess. In deze tijd heeft ze heel wat mooie plekjes van de wereld mogen ontdekken.

Maar ondanks alle verre reizen verlangt Caroline toch terug naar de media. Daarom besluit ze in 1999 een screentest te doen bij Endemol waar ze meteen aan de slag kan als presentatrice bij Call TV. Het gaat Caroline voor de wind en haar zwangerschap in 2002 maakt het geluk helemaal compleet. Op 25 maart van dat jaar bevalt ze van haar eerste zoontje Didier.

Na zeven jaar te hebben gewerkt bij Endemol, maakt Caroline begin vorig jaar de overstap naar RTL Nederland. Op dit moment is zij in verband met het verbod op de 'belspelletjes' tijdelijk niet meer te zien op de buis.

Foto's

Recente Artikelen

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\