Geraldine Kemper

Geraldine Kemper
CategoriePresentatrice
NationaliteitNederlandse
Geboortedatum26-01-1990
GeslachtVrouw
Bekeken22123

Biografie

Geraldine Kemper is een Nederlandse televisiepresentatrice van BNN. Ze won door het tv-programma Sterretje Gezocht haar baan als presentatrice bij deze publieke omroep. Geraldine komt uit Volendam. Ze studeerde sportmanagement en had een bijbaantje bij haar oom en tante achter de toonbank bij Gebroeders Koning Volendammer Viscircus op het Belfort.

Ze is atlete bij AV Edam. Dat was ook Kemper's reden om de hbo-studie sport- en marketingmanagement te gaan doen.

Toen Geraldine de oproep zag voor het BNN-programma Sterretje Gezocht meldde ze zich meteen aan. Haar droom was dan ook om ooit vj bij TMF of presentatrice bij BNN te worden.

Er gaven zich in totaal ongeveer achtduizend meiden op. Uiteindelijk wist Gerrie na acht weken het nieuwe sterretje van BNN te worden. Ze versloeg in de finale Fleur met 60% van de jury punten en 60% van de stemmen van het publiek. Dat betekent dat ze een rolletje krijgt in de soapserie ONM (Onderweg naar Morgen) en dat ze presentatrice wordt van Try Before You Die. Daarnaast maakte Valerio Zeno tijdens de finale bekend dat de winnares de dag na de finale meteen aan de slag gaat als presentatrice van Spuiten en Slikken Zomertour; daarin vervangt zij Zarayda Groenhart. In 2013 doet ze mee aan Expeditie Robinson.

 

Foto's

Recente Artikelen

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\