Gordon

Gordon
CategorieZanger
NationaliteitNederlandse
Geboortedatum06-07-1968
GeslachtMan
Bekeken217101

Biografie

Gordon is een Nederlandse zanger, entertainer, jurylid en presentator. Zijn echte naam is Cornelis Heuckeroth.

Voor zijn doorbraak werkte Gordon als marktkoopman. Die luide stem komt ook goed van pas in zijn latere carrière. Ik hou van jou en Omdat ik zo van je hou zijn zomaar wat titels waar hij mee in de hitlijsten verscheen. Na een muzikale lat-relatie met de jongens van Re-Play wordt het muzikaal wat stiller rondom Gordon, wat niet betekent dat hij stilzit. Hij kruipt achter de microfoon bij Radio 538 en Noordzee FM, en ook op televisie kletst hij meer dan dat hij zingt.

Voor Yorin presenteerde hij onder andere De Late Nicht Show en Gordon's Life Style en door de Toppers-samenwerking met Rene Froger en Gerard Joling is Gordon weer helemaal hip en happening. Samen met Gerard is hij te zien in het programma Over de vloer.

Gordon nam in 2009 plaats in de jury van Idols en maakte voor RTL het programma Gillend naar huis. In hetzelfde jaar krijgt hij ruzie met Gerard, die daarom uit De Toppers stapte. In 2009 nam Gordon deel aan het Eurovisie Songfestival in Moskou, samen met zijn collega Toppers Jeroen van der Boom en Rene Froger zongen zij het nummer SHINE, welke Goor zelf had geschreven. Helaas wisten zij niet de finale van het liedjesfestijn te halen. Daarna maakte Gordon bekend uit De Toppers te stappen.

Ook was hij te zien als presentator van het slecht bekeken Waar is Elvis?!, in het programma Zie Ze Vliegen en Glitter, Glamour, Gordon. In 2010 start Goor Los Angeles the Voices, de mannenformatie met ondermeer oud X-Factor finalist Richy Brown staat in datzelfde jaar in uitverkocht Carré.

Oktober 2010 moet de zanger en presentator afscheid nemen van zijn geliefde moeder, op 11 oktober overleed Marie Heuckeroth aan een hartstilstand. In 2011 maakt hij samen met Chantal Janzen het programma Beat the Best en presenteert hij het programma Hotter Than My Daughter, wat een succes wordt.  In 2013 is Gordon wederom te zien als jurylid in X Factor en zien we hem in het programma Geer en Goor: Effe Geen Cent Te Maken, waarin zij een maand leven van een utikering.

Gordon valt op mannen en heeft onder andere relaties gehad met fotomodel Sander, Raoul van der Heijden en Wesley, met wie zijn relatie in 2013 strandt.

Foto's

Recente Artikelen

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\