Miley Cyrus

Miley Cyrus
CategorieZangeres
NationaliteitAmerikaans
Geboortedatum23-11-1992
GeslachtVrouw
Bekeken140809

Biografie

Miley Cyrus is een Amerikaanse actrice en zangeres. Ze speelde in de Tim Burton-film Big Fish en vertolkt de hoofdrol in de kinderserie Hannah Montana. Dit wordt nog niet in Nederland uitgezonden, in België al wel. Ook zijn er plannen gemaakt om van Hannah Montana een film te maken.

Miley zong tevens de soundtracks van de kinderserie aan elkaar.

Ze raakte in april 2008 in opspraak omdat ze topless werd gefotografeerd voor het tijdschrift Vanity Fair. Het kindsterretje en de fotografe, Annie Leibowitz, boden daarop hun excuses aan.

Ook in 2010 blijft het gedrag van de selfmade-Disneyster niet onbesproken. Naast haar wisselende vriendjes vergrijpt Cyrus zich in december van dat jaar aan een waterpijp. Conservatief Amerika spreekt schande van het feit dat de 17-jarige zangeres lurkt aan de pijp. Ook papa Cyrus was 'not amused', de brunette zelf vond dat alle ophef zwaar overdreven was.

Op 31 mei 2012 gaat haar vriend Liam Hemsworth op zijn knieën voor Miley. In 2013 wordt de verloving verbroken. In 2014 krijgt ze een relatie met Patrick Schwarzenegger, de zoon van Arnold Schwarzenegger.

Foto's

Recente Artikelen

Laatste Video

VIDEO: Nederlandse sterrencast klaar voor de lente met Rokjesdag

-->
\