Donkerbruin laminaat is een echte eyecatcher in je interieur. Ga je voor een stoere touch, een natuurlijk interieur of voor klassiek? Het kan allemaal met donkerbruin laminaat. In dit blog lees je wat mogelijk is met donkerbruin laminaat en wat de voordelen er van zijn en uiteraard eindigen we met een tip voor de grootste houten vloeren en laminaatspecialist in Nederland.

Veelzijdig met donkerbruin laminaat

Donkerbruin laminaat is erg veelzijdig. Je creëert gemakkelijk een klassieke look door de donkere en roodbruine tinten in de donkere vloer. Als je die combineert met grijstinten, grote kroonlijsten, klassieke details op het plafond en in grote deuren, heb je een prachtig klassieke en luxe interieur. Met een hoop groen in huis en natuurlijke materialen als hout, linnen, jute, witte tinten en aarde tinten, versterk je het groen met donkerbruin laminaat. Het donkerbruine laminaat laat het groen van de planten extra er uit springen en creëert tegelijkertijd rust in combinatie met rustige natuurlijke tinten. Daarnaast is donkerbruin laminaat in verschillende tinten te bestellen, verschillende groeven, verschillende maten en in visgraat.

Voordelen donkerbruin laminaat

Donkerbruin laminaat heeft naast dat het veelzijdig is, nog meer voordelen. Laminaat is überhaupt goed schoon te houden, kan lang mee, is slijtvast en is makkelijk zelf te leggen, dat verschilt dus niet met donkerbruin laminaat. Daarnaast heeft donkerbruin nog andere voordelen ten opzichte van licht laminaat. Denk aan zand dat je minder goed ziet en donker hondenhaar. Je krijgt dus niet elke dag meerdere keren het gevoel dat je weer moet stofzuigen. Een voordeel op zich! Ook creëert donkerbruin laminaat veel rust in een interieur. Donkerbruin laminaat is streep- en vlekvrij te onderhouden met lauw water en wat azijn of met speciale schoonmaakmiddelen die je kunt kopen bij de supermarkt of bij een speciaalzaak als Bebo Parket

Bestel donkerbruin laminaat bij Bebo Parket

Welke stijl wil jij creëren in jouw woning? Bebo Parket biedt donkerbruin laminaat in alle soorten en maten voor een super lage prijs. Bebo Parket is een gerenommeerde vloeren producent en leverancier in Nederland, waar de grootste voorraden laminaat liggen. donkerbuin laminaat voor een scherpe prijs en niet inleveren op kwaliteit? Kom langs in Vriezenveen bij Bebo Parket of vraag een offerte aan via de website.