Max Verstappen vriendin? Daar werd de afgelopen maanden druk over gespeculeerd. We weten allemaal dat onze topcoureur van eigen bodem graag privé met zaken gescheiden houdt. Hij geeft nooit veel informatie weg over zijn privéleven. Dit betekent echter niet dat journalisten er niet direct opduiken als hij een nieuwtje heeft. Zo wisten ze ook te vertellen dat Max al een tijdje een nieuwe vriendin heeft.

Een vriendin die een grote rol moet vervullen, want maar liefst 4 prachtige vrouwen gingen haar al binnen korte tijd voor. Onder hen waren een paar bekende modellen en zelfs een vrouwelijke Zweedse autocoureur. Maar wie is deze mysterieuze vriendin? Eindelijk mogen we een naam noemen: Dalira M. Sanlik! Max’ Verstappen vriendin komt oorspronkelijk uit München en het stel lijkt dolgelukkig te zijn. Heel wat meisjes dromen er stiekem van om een keer aan de arm van Max Verstappen te staan. Voor Dalira is deze droom uitgekomen. Nu Max Verstappen zijn vriendin eindelijk heeft geshowd, kunnen we ons alleen maar afvragen: is Dalira de ware?

De eerste ontmoeting

Er heerst veel onduidelijkheid over de eerste ontmoeting van het stel. Vergelijk maar met Lil Kleine vriendin, zien we ook nu dat de vrouw zo lang mogelijk buiten de ‘picture’ is gehouden. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want beide mannen weten hoe het is om een relatie naar buiten te brengen. Heel Nederland valt hier direct over en vrijwel iedereen heeft zijn mening klaar.

Max Verstappen heeft al eerder naar buiten gebracht dat hij niet op al die publiciteit om zijn privéleven zit te wachten. Laat hem maar gewoon doen waar hij goed in is: racen. Natuurlijk neemt dit niet weg dat de speculaties blijven. We weten over Dalira enkel dat ze in München geboren is en momenteel in Londen studeert. Verder is er niets over haar naar buiten gebracht en worden we ook van de social media kanalen niet wijzer.

Wel hebben journalisten een foto uit 2017 ontdekt waarbij Max samen met zijn familie en Dalira poseert. Het gerucht gaat dan ook dat de vlam toen is overgeslagen bij het stel. Toch heerst er nog veel onduidelijkheid over Max Verstappen vriendin. Maar of de eerste ontmoeting nu al in 2017 was of dat het stel pas dit jaar een relatie kreeg, Max durft momenteel eindelijk te showen met zijn knappe vriendin!

Max Verstappen vriendin op Instagram

Instagram mocht dit keer weer van een primeur genieten. Max Verstappen deelde afgelopen juni een trotse foto van hem en zijn vriendin in New York. Innig stonden ze tegen elkaar aan. Met een grote lach de camera inkijkend wist hij al dat dit de primeur van die maand zal worden.

Max Verstappen is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste autocoureurs van dit moment. Door zijn leeftijd viel hij eigenlijk direct op toen hij aan Formule 1 begon. Inmiddels heeft hij al heel wat overwinningen op zijn naam staan en houdt hij veel Nederlanders op zondag aan de buis gekluisterd. Wellicht zullen we Max Verstappen vriendin nu ook wat vaker tijdens een race kunnen bewonderen!