Lil Kleine vriendin is afgelopen juni eindelijk bevallen van een zoontje. Maandenlang waren fans in afwachting van dit grote nieuws en nu is het eindelijk tijd voor beschuit met blauwe muisjes voor het stel! De rapper heeft dit heugelijke babynieuws zelf onthuld tijdens een optreden. Tot 14 juni bleef het echter nog verdacht stil op social media, maar uiteindelijk verscheen ook daar de bevestiging: ‘A LEGEND IS BORN! Lio Zion Vaes Scholten’. Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes zijn logischerwijs in de wolken met hun kleine wondertje!

Vrolijk kerstnieuws

Rond kerst hadden Lil Kleine vriendin en de bekende rapper al het heugelijke nieuws met hun volgers op social media gedeeld. Op dat moment was Jaimie Vaes ongeveer vier maanden in verwachting en konden ze ook direct melden dat ze een zoontje mochten krijgen. Vrolijker kerstnieuws kon het stel niet delen. Jaimie Vaes deelde hierbij een prachtige echofoto die aan de kerstboom hing. Een droom die werkelijkheid werd deze kerst.

Het stel was al een langere tijd verloofd en zouden eigenlijk in mei gaan trouwen, maar onlangs kwamen ze hier nog op terug. Alhoewel trouwen als je hoog zwanger bent natuurlijk altijd mogelijk is, maakten zij de keuze om de bruiloft voorlopig naar volgend jaar te verplaatsen. Hierdoor kunnen ze straks beiden optimaal van hun grote dag genieten en kan hun zoontje hier ook nog eens bij aanwezig zijn. Een nieuwe datum voor de bruiloft moet vooralsnog geprikt worden.

Lil Kleine vriendin vertelt over onzekerheid

Iedere zwangere vrouw zal beamen dat een zwangerschap veel onzekerheid met zich meebrengt. Word je wel een goede moeder? Zal de bevalling goed verlopen? Ligt er straks écht een kerngezond ventje op mijn buik? Allemaal vragen en geen antwoorden. Lil Kleine vriendin sprak al eerder openlijk over haar gevoelens met betrekking tot de zwangerschap. Zwanger worden was al tijden een grote wens en nu deze eindelijk is uitgekomen is het stel in de wolken. Toch blijkt Jaimie ook met onzekerheid te hebben geworsteld. Zo vond zij het vooral moeilijk om de veranderingen van haar lichaam te accepteren. Dat blijkt wel uit een interview die ze in april gaf, waarin ze stelt dat ze het idee had dat Lil Kleine haar niet meer aantrekkelijk vond. Gelukkig voegde ze er later lachend aan toe dat dit grotendeels hormonen is en de liefde tussen de twee nog altijd heel goed zit.

Lil Kleine: ik word zijn beste vriend!

Het duurde even voordat Lil Kleine daadwerkelijk gesetteld was. Net zoals met Max Verstappen vriendin zagen we dat hij regelmatig van partner wisselde en zich niet wist te binden. Met Jaimie was dit echter direct anders. De twee leken voor elkaar gemaakt te zijn en al snel werd er over een verloving gesproken. Toen ook het heugelijke nieuws van haar zwangerschap bekend werd, konden de meeste fans van Lil Kleine dit enkel maar toejuichen.

In een nummer van Grazia deed Lil Kleine al een boekje over zijn verwachtingen als nieuwe papa. “Ik wil zijn maatje zijn, zijn beste vriend”, was uiteindelijk zijn conclusie. Uiteindelijk besloot hij ook met mooie woorden dat meer dan liefde niet nodig is. Als je liefde begrijpt, word je vanzelf een mooi mens.