Thomas Cammaert vriendin of vriend? Dat is een vraag die de afgelopen jaren wel vaker werd gesteld. Toch is Thomas altijd duidelijk geweest dat zijn voorkeur bij mannen lag. was Niet zo lang nadat Thomas iedereen in Nederland aan de buis gekluisterd hield tijdens zijn optreden in “Wie is de Mol’ hakte zijn vriend de knoop door en werd de relatie beëindigd. Thomas Cammaert gaf toen al zelf toe dat hij niet geheel achter dit besluit stond en de beslissing ook zeker niet van zijn kant werd genomen. Dat deze breuk indruk maakte werd goed duidelijk toen hij deze periode afgelopen jaar als de ‘zwartste periode’ van zijn leven beschreef.

Thomas Cammaert vriendin of vriend,  maar kinderen zeker!

Eén ding staat voor Thomas als een paal boven water. Kinderen wil hij zeker ooit in zijn leven verwelkomen. Helaas snapt hij ook dat dit geen makkelijk proces zal worden. Momenteel heeft hij geen vaste relatie en ziet hij de relatiebreuk van 2017 nog steeds als een zwarte bladzijde in zijn geschiedenis. Daarnaast heeft hij het ook nog eens heel druk, dus een kind alleen opvoeden heeft geen zin. De wens is er wel erg sterk.

Zo beschreef hij ooit in een interview dat de geboorte van zijn nichtje een keerpunt in zijn leven was. Op dat moment besefte hij pas hoe onvoorwaardelijke liefde hoorde te voelen. Nog steeds haalt hij veel genoegen uit zijn familie en dan voornamelijk zijn nichtjes en neefjes, maar ooit wil hij dit gevoel ook voor zijn eigen kind ervaren.

Hoe hij zijn kinderwens in vervulling wilt laten gaan? Daar is Thomas Cammaert nog niet zo mee bezig. Misschien gaat hij over tot adopteren of een draagmoeder, maar ook co-ouderschap met een ander homoseksueel stel ziet hij zeker zitten.

Relatiebreuk: niet mijn keuze!

Thomas Cammaert liet al eerder weten dat zijn grote zwakte is dat hij mensen veel te snel vertrouwd. Bovendien raakt hij snel verliefd. Hij zei daarom ook altijd dat hij nooit lang vrijgezel kon blijven. De afgelopen jaren heeft hij echter het tegendeel bewezen. De vraag of Thomas Cammaert vriendin of vriend zoekt kon in de kast, maar er verscheen ook geen nieuwe liefde meer in zijn leven.

Waarom de relatie uiteindelijk beëindigd is, heeft Thomas nooit duidelijk uitgelegd. Wel gaf hij in een statement aan dat hij hoopt dat zijn ex-vriend straks gelukkiger wordt en de rust vindt die hij zo hard nodig heeft. Er werd dan ook druk gespeculeerd dat zijn vriend de media-aandacht om ‘Wie is de Mol’ minder prettig vond. Thomas heeft het een tijd heel moeilijk met de relatiebreuk gehad en stond ook zeker niet geheel achter deze beslissing. Zijn fans kunnen dan ook alleen maar hopen dat hij weer snel het geluk vindt.

Tot die tijd blijft Thomas druk in de weer met zowel het spelen in musicals als het optreden in televisieprogramma’s. Zijn agenda lijkt altijd vol te zitten. En die liefde? Die komt vanzelf wel. Thomas zelf blijft positief en nuchter, vergelijkbaar met de uitspraken van Max Verstappen over zijn privéleven, en gaf als statement: “Ik wil gewoon kunnen zeggen: jij bent de allerleukste en ik ga vol voor jou!”