Fans van André Hazes junior hebben al tijden in de gaten dat het niet zo lekker loopt tussen de relatie van ‘kleine’ André en zijn vriendin Monique Westenberg. Zij post dingen op social media onder de naam monique noel en mensen die Instagram gebruiken suggereren al tijden dat de twee (opnieuw) in een relatiebreuk liggen. Heb jij monique noel instagram de afgelopen tijd gevolgd en is dit jou ook opgevallen? Of ben je benieuwd welke Instagram berichten van het koppel ons niet zo geruststellen? Lees dan snel verder!

Op vakantie

Het liefdeskoppel zou de afgelopen weken vakantie vieren in Spanje. Als we monique noel instagram mogen geloven, zijn ze ook daadwerkelijk gegaan. Toch kunnen we het niet laten om op te merken dat er wel degelijk iets aan hun relatie schort. Zo zijn ze beiden zeer actief op Instagram, zelfs op vakantie, maar is er geen enkele foto van hun samen te vinden in het zonnige zuiden. Veel volgers van Monique Westenberg vragen zich dan ook hardop in de reacties af of de relatie tussen de twee over is.

Al eerder waren er geruchten over een mogelijke relatiebreuk tussen Monique Westenberg en André Hazes junior. Toen liet het koppel eerlijk weten dat ze op dit moment een moeilijke tijd doormaakten, maar dat ze er vanuit gingen dat ze hier enkel sterker uit zouden komen. Kort daarna verschenen er weer lieve foto’s van het koppel samen, totdat er iets meer dan een maand geleden plotseling weer een stilte viel. Een oorverdovende stilte tussen de twee, eentje die de fans zeker hebben opgemerkt.

Monique noel instagram: zijn de geruchten waar?

Ben jij iemand die frequent op Instagram te vinden is en zowel lil kleine vriendin als monique noel op instagram volgt? Dan hoef je natuurlijk geen echte speurneus te zijn om te ontdekken dat ze wel vaker quotes over break-ups en liefdesverdriet deelt. Dit gooit natuurlijk alleen maar olie op het vuur bij de echte fans. De geruchten blijven dan ook hardnekkig aanhouden. Helemaal nadat gespeculeerd werd dat André Hazes vreemd zou zijn gegaan met Nikkie Plessen!

Een betrouwbare ooggetuige meldt aan weekblad Story dat de twee zoenend voor een club in Amsterdam gespot waren. Ze waren hier aan het stappen met een grote groep vrienden en leken het wel opvallend goed naar hun zin te hebben. De ooggetuige geeft ook aan dat er waarschijnlijk aardig wat drank is genuttigd en dat de twee wel heel jolig met elkaar deden. Na de beruchte kus kon deze enkel concluderen dat dit een te grote stap was als je gewoon vrienden met elkaar bent.

Het management van zowel André Hazes als Monique Westenberg ontkent deze gebeurtenis. Zij stellen dat de twee gewoon hele goede vrienden zijn en dat er verder niets is voorgevallen. Echter blijkt wel dat er plotseling een enorme radiostilte tussen het stel is gevallen. Zowel op monique noel instagram als die van André Hazes junior. Je hoeft dan ook geen Sherlock te zijn om te bedenken dat er wel iets meer is voorgevallen dan het stel laat weten. Vooralsnog komt het stel nog niet met een officiële verklaring en zullen we het moeten doen met de huidige informatie. Uiteindelijk zullen de geruchten en speculaties aanhouden tot het liefdeskoppel weer op Instagram verschijnt!