Wat is het vermogen van Nikkie Plessen? De Nederlandse televisiepersoonlijkheid, modeontwerper en ondernemer is bekend van Goede tijden, slechte tijden, maar ook van haar eigen modelabel NIKKIE en jurylid bij Dragons’ Den. Maar wat is eigenlijk het vermogen van Nikkie Plessen? In dit artikel geven we antwoord!

Wie is Nikkie Plessen?

Nikkie Plessen is geboren op 8 mei 1985 in Utrecht en begon haar carrière als actrice. Ze speelde in verschillende Nederlandse televisieseries en films en later stapte ze over op hosting en presenteren. Is was onder meer de host van Can’t Buy Me Love en Holland’s Best Fashion Designers. Onder deze laatste merknaam lanceerde Plessen ook haar eigen modelabel NIKKIE. Met behulp van trendy en vrouwelijke kledingontwerpen leidde ze het label naar succes met een grote aanhang in Nederland en daarbuiten.

Waar verdient Nikkie Plessen haar geld mee?

Plessen is een succesvolle ondernemer die erkenning krijgt voor haar zakelijk inzicht. Ze ontving onder andere de LOEY Talent Award voor Jonge Ondernemer van het Jaar in 2015. Daarnaast steunt Plessen verschillende goede doelen, zoals Dance4life waarvoor ze meerdere evenementen heeft gepresenteerd. Haar grootste succes tot nu toe was dat ze in 2022 stond genoteerd in de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs. Volgens de experts lag dit aan het nettovermogen van “NIKKIE” in 2021, dat 6 miljoen euro bedroeg.

Hoeveel is Nikkie Plessen waard?

Het vermogen van Nikkie Plessen blijkt uit de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs uit 2022. Hierin eindigde ze op plek 47 met een vermogen van 28 miljoen euro. Plessen stond hiermee boven Martin Garrix en Doutzen Kroes. Hoewel het vermogen van Plessen inmiddels wel gewijzigd kan zijn, blijkt uit de cijfers van het UWV dat NIKKIE in 2021 907 duizend euro aan overheidssubsidie had ontvangen.

Q1. Hoe oud was Nikkie Plessen toen ze begon met acteren?
A1. Nikkie Plessen begon met acteren toen ze zesentwintig (26) jaar oud was.

Q2. Wat was het eerste project waar Nikkie Plessen als televisiepresentator aan meewerkte?
A2. Nikkie Plessen meewerkte voor het eerst aan de televisieshow ‘Can’t Buy Me Love’.

Q3. Hoeveel duizend euro aan subsidie had NIKKIE in 2021 gekregen volgens het UWV?
A3. NIKKIE had in 2021 907 duizend euro aan subsidie van het UWV gekregen.

Q4. In welke lijst stond Nikkie Plessen genoteerd in 2022?
A4. In 2022 stond Nikkie Plessen op plek 47 genoteerd in de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs.

Q5. Wat was het netto vermogen van Nikkie Plessen in 2021?
A5. In 2021 was het netto vermogen van Nikkie Plessen 6 miljoen euro.