Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials op YouTube, is absoluut een bekende BN’er die veel geld heeft verdiend. Wat is het vermogen van Nikkie de Jager dan precies? Dat lees je hieronder!

Wie is Nikkie de Jager?

Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, is een Nederlandse visagist, beautyvlogger en YouTube-persoonlijkheid. De Jager is geboren in Wageningen op 2 maart 1994 en kreeg al snel veel interesse in make-up. Ze plaatste daarom instructievideo’s hierover op haar kanaal NikkieTutorials. Ze kreeg internationale erkenning in 2015 nadat haar video “The Power of Makeup” viraal ging, waarin ze liet zien hoe make-up kan worden gebruikt om iemands uiterlijk te transformeren.

Sindsdien heeft Nikkie een grote aanhang opgebouwd op YouTube en andere socialemediaplatforms, met miljoenen abonnees en volgers. Ze staat bekend om haar creatieve make-uptutorials, make-uprecensies en samenwerkingen met andere beauty-influencers en -merken. Nikkie is ook een pleitbezorger geweest voor de LGBTQ+-gemeenschap en kwam in 2020 publiekelijk uit de kast als transgendervrouw. Ze uitte zich al als zesjarige als meisje. Helaas moest ze haar coming-out doen als gevolg van een poging tot afpersing. Ze heeft haar platform sindsdien gebruikt om het bewustzijn van transgenders te vergroten en acceptatie te bevorderen.

Nikkie de Jager heeft in Nederland bovendien de Televizier-Ster Presentatrice gewonnen in 2021. In datzelfde jaar presenteerde ze het Eurovisie Songfestival in Rotterdam samen met Chantal Janzen, Jan Smit en Edsilia Rombley. Ook presenteert ze jaarlijks de Make-Up Cup voor Zapp, wat inmiddels Make Up Mansion heet. De Jager deed daarnaast twee keer mee aan Wie is de Mol? Bij haar eerste deelname verliet ze het programma als tweede. De tweede keer ging haar beter af, ze won zelfs het jubileumseizoen in 2020.

Waar verdient Nikkie de Jager haar geld mee?

Nikkie de Jager verdient vooral veel geld met haar YouTube kanaal, net als met haar accounts op andere sociale media. Ze wordt namelijk regelmatig betaald om zogeheten gesponsorde posts te plaatsen. Dit zijn eigenlijk gewoon berichten waarin De Jager bepaalde producten aanprijst, waarvoor ze dus een bepaald geldbedrag krijgt. Vaak verdient ze hiermee tienduizenden euro’s. Er zijn desondanks nog meer manieren waarop Nikkie de Jager geld krijgt. Zo verkoopt ze haar eigen make-up producten aan haar fans, terwijl ze ook nog met meer projecten omtrent beauty bezig is.

Hoeveel is Nikkie de Jager waard?

Nikkie de Jager heeft door de jaren heen een lekker zakcentje opgebouwd. Experts schatten namelijk in dat de YouTuber die bekend is geworden als NikkieTutorials inmiddels 6 miljoen euro waard is. Het zou echter maar zo kunnen zijn dat deze vermogenswaarde in de komende jaren nog veel hoger wordt. Of het bedrag exact op 6 miljoen euro blijft staan of toeneemt, dat hangt dus af van de toekomst. Wat we wel weten, is dat de internationaal bekende Nikkie de Jager een fantastisch vermogen heeft opgebouwd.

Q1: Wat is de geboortedatum van Nikkie de Jager?
A1: 2 maart 1994