Wie regelmatig naar voetbaltalkshows kijkt, is vast en zeker bekend met Jan Boskamp. Jan Boskamp raakt niet uitgepraat over sport. Voor hij vooral aanschoof bij de verschillende talkshows, was hij ook werkzaam als profvoetballer en trainer van verschillende voetbalclubs. Jan Boskamp is dus al jaren actief in de voetbalwereld, maar wat heeft hij hiermee verdient? In dit artikel bespreken we het vermogen van Jan Boskamp, waar hij woont en hoe hij zijn geld verdient.

Wie is Jan Boskamp?

Jan Boskamp was voornamelijk werkzaam als voetballer en trainer bij verschillende voetbalclubs. Ook speelde hij een tijdje in de Eredivisie voor Feyenoord, waar hij won in de jaren 90 drie landstitels op rij. Later werd hij ook bondscoach van Georgië en Koeweit. Tijdens zijn tijd in het betaalde voetbal heeft Jan Boskamp een aardig vermogen op weten te bouwen.

Waar verdient Jan Boskamp zijn geld mee?

Naast dat Jan Boskamp een groot deel van zijn vermogen heeft weten te vergaren in het betaald voetbal, verdient hij tegenwoordig zijn geld als voetbal analist. Jan Boskamp is tegenwoordig niet meer weg te denken van televisie. Sinds 2010 was Jan Boskamp vooral samen te zien met Wilfred Genee en Johan Derksen te zien bij Vandaag Inside. Boskamp is vooral erg populair geworden door zijn versprekingen en zijn grappige anekdotes. Ook laat hij maar al te graag merken een groot fan van Feyenoord te zijn. Het salaris dat Jan Boskamp verdient bij Veronica Inside is ongeveer 3 ton per jaar. Ook is hij af en toe te zien bij de Eredivisie uitzendingen van ESPN. Wat hij hier precies mee verdient is niet helemaal duidelijk. Zelfs vele jaren na zijn carrière in het betaald voetbal, verdient Jan Boskamp nog genoeg bij om zijn vermogen te vergroten.

Hoeveel is Jan Boskamp waard?

Het is op lastig in te schatten wat het vermogen van Jan Boskamp is. Hier is op het internet niet veel over te vinden. Jan Boskamp heeft geen eigen bedrijven waarmee je een deel van zijn vermogen in kunt schatten. Sommige mensen durven deze schatting wel te maken en schatten het vermogen van Jan Boskamp in op ongeveer 2 miljoen euro. Vooral als coach van verschillende teams in Saudi-Arabië heeft hij veel geld verdient. Hierdoor kan het zomaar zijn dat het vermogen van Jan Boskamp nog een stuk hoger ligt dan de schatting die wij hierboven hebben gemaakt. Helaas is er niet veel duidelijk over de exacte cijfers.

Waar woont Jan Boskamp?

In 1974 verhuisden Jan Boskamp en zijn toenmalige vrouw naar België. Ze woonden in een prachtig huis in Woluwe. Al snel voelde Jan Boskamp zich hier niet op zijn gemak, de meeste mensen in dit gedeelte van België spraken namelijk Frans. In eerste instantie wilde hij terugkeren naar Nederland, maar uiteindelijk heeft hij besloten om in België te blijven wonen. Tegenwoordig woont Jan Boskamp in een flat in Brussel waar hij regelmatig op tv te zien is.

Wie is de vrouw van Jan Boskamp?

Jan Boskamp’s vrouw heet Ineke Woestenburg en ze is in 1994 getrouwd met Jan Boskamp. Het paar had een moeilijke tijd in hun relatie en heeft in 2005 besloten om uit elkaar te gaan. Er zijn echter nooit problemen geweest met betrekking tot de financiën of het vermogen, daarom blijven beide partijen goed met elkaar op. Ze hebben ook een dochter samen, Britt, die inmiddels volwassen is.

Inkomen van Jan Boskamp

Jan Boskamp verdient vanuit verschillende bronnen aanzienlijk geld. Omdat hij niet zo vaak meer actief is in het betaald voetbal, wordt het grootste deel van zijn inkomen verdiend via televisie. Zowel via Veronica Inside als ESPN verdient hij aanzienlijk geld. Daarnaast is hij ook regelmatig te zien als gastcommentator en spreker bij verschillende evenementen. Ook hierbij verdient Jan Boskamp extra geld. Het is daarom niet verrassend dat zijn vermogen de laatste jaren is gegroeid.

Q1: Wat is het vermogen van Jan Boskamp?
A1: Het is lastig in te schatten wat het vermogen van Jan Boskamp is, maar er wordt geschat dat dit rond de €2 miljoen euro ligt.