Andy van der Meijde is een voormalig profvoetballer. Op jonge leeftijd heeft hij al een flink vermogen weten te vergaren dankzij zijn voetbalcarrière. Hij speelde als rechtsbuiten bij FC Twente, Ajax, PSV. Later heeft hij ook nog in Engeland gespeeld bij Everton en bij het Italiaanse Internationale. Andy van der Meijde speelde zeventien wedstrijden in het Nederlands elftal. Tegenwoordig is Andy vooral bekend van zijn tv-optredens, eigen realityshow en zijn YouTube kanaal waar hij bekende Nederlanders interviewt in de auto. Hij heeft dus ook na zijn voetbalcarrière niet stil gezeten, maar wat is het vermogen van Andy van der Meijde?

Inhoudsopgave

  • Wie is Andy van der Meijde?
  • Waar verdient Andy van der Meijde zijn geld mee?
  • Hoeveel is Andy van der Meijde waard?
  • Waar woont Andy van der Meijde?
  • Wie is de vrouw van Andy van der Meijde?
  • Inkomen van Andy van der Meijde

Wie is Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde was vroeger een populaire voetballer die al op jonge leeftijd gouden tijden beleefde bij teams zoals FC Twente, Ajax, PSV en Everton, waar hij vaak als rechtsbuiten speelde. Naast dat Andy ook nog actief speelde in het Nederlands Elftal, was hij ook bekend door zijn vele tv-optredens en de eigen realityshow die hij samen met zijn vrouw heeft. Daarnaast heeft hij ook een YouTube kanaal genaamd ‘Bij Andy in de Auto’, waar hij bekende Nederlanders interviewt in zijn auto. Dit is een manier voor hem om zijn vermogen op te bouwen.

Waar verdient Andy van der Meijde zijn geld mee?

Naast dat hij geld verdient met zijn YouTube kanaal, geeft Andy van der Meijde ook regelmatig aan verschillende talkshows en doet hij mee aan verschillende sponsordeals. Ook schrijft hij boeken en heeft hij een biografie geschreven die hij onder de titel ‘Uit’ uitbracht. Andy van der Meijde heeft hiermee niet alleen bekendheid gekregen, maar hierdoor heeft hij ook geld kunnen verdienen. Hiernaast ligt de focus van Andy van der Meijde vooral op het opbouwen van zijn vermogen.

Hoeveel is Andy van der Meijde waard?

Hoewel Andy van der Meijde veel geld verdient met zijn diverse inkomstenbronnen, is het moeilijk om exact te bepalen hoeveel hij precies waard is. Dit geldt zeker omdat hij eerder zijn vermogen heeft kwijtraakt toen hij nog in slechte financiële omstandigheden verkeerde. Toch denken veel mensen dat Andy van der Meijde ongeveer 5 miljoen euro waard is. Ondanks dat het moeilijk is om dit exact te bepalen weten we dat Andy van der Meijde het financiëel goed voor elkaar heeft.

Waar woont Andy van der Meijde?

Andy van der Meijde woont samen met zijn vrouw in Bussum, Nederland. Hij heeft hier een modern appartement dat voorzien is van alle gemakken. Andy van der Meijde heeft heel wat betere levensomstandigheden dan tijdens de tijd waarin hij in financiële problemen verkeerde.

Wie is de vrouw van Andy van der Meijde?

De vrouw van Andy van der Meijde is Diane Jellema. Zij was eerst zijn vriendin, maar ze zijn getrouwd sinds 2014. De twee hebben samen twee kinderen. Met hun eigen realityshow hebben ze veel bekendheid gekregen bij het publiek. Ook wordt er vaak gespeculeerd of de twee weer samen een programma zullen gaan maken.

Inkomen van Andy van der Meijde

Het inkomen van Andy van der Meijde bestaat vooral uit inkomsten uit verschillende tv-shows, sponsordeals en het YouTube kanaal van Andy van der Meijde. Naast dat Andy ook nog geld verdient met verschillende workshops en gastcolleges. Hiernaast werkt Andy ook nog als adviseur bij de KNVB. Door de jaren heen is het vermogen van Andy van der Meijde alleen maar gestegen.

Q1: Wat is het vermogen van Andy van der Meijde?
A1: Veel mensen denken dat Andy van der Meijde ongeveer 5 miljoen euro waard is.