De kans is groot dat de naam Kris Kross Amsterdam je bekend voorkomt. Kris Kross Amsterdam is namelijk de artiestennaam van een driemansformatie bestaande uit Jordy Huisman, Sander Huisman en Yuki Kempees. De twee Huismannetjes richtten de groep op, waarna Kempees er in 2014 ook nog bij kwam. Kris Kross Amsterdam heeft inmiddels veel beroemde nummers gemaakt met beroemde artiesten als Maan, Lil’ Kleine en Antoon. Maar wat is het vermogen van Kris Kross Amsterdam? Lees hieronder meer!

Wie zijn Kris Kross Amsterdam?

Kris Kross Amsterdam is een Nederlandse DJ-trio, bestaande uit de broers Jordy en Sander Huisman en Yuki Kempees. De groep begon in 2011 met optredens in kleine clubs en feestjes, al bestond de groep toen alleen nog uit Jordy en Sander Huisman. In 2015 brak Kris Kross Amsterdam door en tekende toen een contract bij platenlabel Spinnin’ Records. Ze werken sindsdien samen met diverse wereldberoemde artiesten als Ty Dolla $ign, Conor Maynard en Shaggy. Ook maakten ze nummers met Nederlandse artiesten zoals Emma Heesters, Maan en Donnie.

Waar verdienen Kris Kross Amsterdam hun geld mee?

Jazeker, Kris Kross Amsterdam verdient hun geld als DJ-trio. Ze verdienen hun geld door het fysiek verkopen van hun muziek, waarbij ze ook inkomsten krijgen als hun liedjes worden gedraaid op streaming services. Maar hun grootste inkomstenbron is het doen van optredens over de hele wereld, op festivals en in clubs. Kris Kross Amsterdam had in 2019 bovendien de bestverkochte en meest gestreamde single met ‘Hij is van mij’.

Hoeveel zijn Kris Kross Amsterdam waard?

Hoewel er geen officiële cijfers bekend zijn over het vermogen van Kris Kross Amsterdam, kun je ervanuit gaan dat de drie leden een miljonair zijn door hun werk voor Kris Kross Amsterdam. Dit komt door hun beroemde nummers en alle shows van de groep. We kunnen dus stellen dat Kris Kross Amsterdam een behoorlijk vermogen heeft opgebouwd.

Waar wonen Kris Kross Amsterdam?

Kris Kross Amsterdam woont in Amsterdam, maar ze zijn ook vaak op tournee of andere locaties voor optredens. Zoals al eerder genoemd treden ze over de hele wereld op, waarbij ze vaak in het buitenland verblijven.

Q1. Wat is de artiestennaam van de Kris Kross Amsterdam?
A1. De artiestennaam van Kris Kross Amsterdam is de naam van een driemansformatie bestaande uit Jordy Huisman, Sander Huisman en Yuki Kempees.

Q2. Wie maakte beroemde nummers met Kris Kross Amsterdam?
A2. Kris Kross Amsterdam maakte beroemde nummers met artiesten zoals Maan, Lil’ Kleine, Antoon, Ty Dolla $ign, Conor Maynard, Shaggy, Emma Heesters, Maan en Donnie.

Q3. Waar verdienen Kris Kross Amsterdam hun geld mee?
A3. Kris Kross Amsterdam verdient hun geld door optredens over de hele wereld, door het fysiek verkopen van hun muziek en door inkomsten te ontvangen als hun liedjes worden gedraaid op streaming services.

Q4. Hoeveel zijn Kris Kross Amsterdam waard?
A4. Hoewel er geen officiële cijfers bekend zijn over het vermogen van Kris Kross Amsterdam, kun je ervanuit gaan dat de drie leden een miljonair zijn door hun werk voor Kris Kross Amsterdam.

Q5. Waar wonen Kris Kross Amsterdam?
A5. Kris Kross Amsterdam woont in Amsterdam, maar ze zijn ook vaak op tournee of andere locaties voor optredens.