Wie is Jennifer Aniston?

Jennifer Aniston, geboren op 11 februari 1969 in Sherman Oaks, Californië, groeide op in een familie van acteurs en ging naar de Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts in New York City. Na verschillende kleine televisie- en filmrollen kwam Anistons doorbraak in 1994 toen ze werd gecast als Rachel Green in Friends, wat een van de meest succesvolle tv-shows in de geschiedenis werd. Als je deze serie al eens hebt gezien, is de kans groot dat je graag wilt weten hoeveel geld Aniston inmiddels waard is. Nou, we geven het antwoord nog niet, maar we zeggen wel alvast dat Jennifer Aniston een miljonair is.

Anistons vertolking van Rachel leverde haar talloze onderscheidingen op, waaronder een Primetime Emmy Award, een Golden Globe Award en een Screen Actors Guild Award. Sinds het einde van Friends in 2004 is Aniston blijven acteren in zowel film als televisie, met opmerkelijke rollen in films als Marley & Me, The Break-Up, Horrible Bosses en Cake. Ze heeft ook verschillende films en tv-shows geproduceerd via haar productiebedrijf Echo Films. Naast haar acteercarrière is Aniston betrokken geweest bij verschillende filantropische inspanningen, waaronder St. Jude Children’s Research Hospital, Stand Up to Cancer en Friends of El Faro, een non-profitorganisatie die liefdadigheidsinstellingen voor kinderen ondersteunt in Tijuana, Mexico. Aniston is ook erkend voor haar bijdragen aan de entertainmentindustrie, ze ontving een ster op de Hollywood Walk of Fame in 2012 en de People’s Icon Award bij de People’s Choice Awards 2019.

Waar verdient Jennifer Aniston haar geld mee?

Jennifer Aniston heeft het grootste gedeelte van haar vermogen natuurlijk verdiend door haar rol als Rachel Green in Friends. Ze ging van een onbekende actrice ineens naar een wereldbekende celebrity, wat haar natuurlijk geen windeieren heeft gelegd. Wat het vermogen van Aniston is, lees je hieronder. Overigens heeft Aniston niet alleen als actrice een lekker inkomen verdient. Doordat ze wereldberoemd is, wordt ze namelijk ook regelmatig gevraagd voor commercials.

Hoeveel is Jennifer Aniston waard?

Jennifer Aniston ken je natuurlijk vooral als Rachel Green in Friends, waar ze nog altijd veel geld mee verdient. Dit komt doordat ze net als haar collega’s nog jaarlijks een inkomen krijgt in de vorm van de rechten van de wereldberoemde serie. Jennifer Aniston is door Friends dan ook echt rijk geworden.

De financiële informatie over Jennifer Aniston is gecontroleerd door Forbes. Volgens hun was Aniston in 2019 goed voor een nettovermogen van ongeveer 300 miljoen dollar. De helft hiervan is het gevolg van haar Friends-inkomen, terwijl de andere helft voortkomt uit haar vergoedingen als actrice en producent. En het vermogen van Aniston groeit alleen maar, want ze is bezig met nieuwe films en televisieshows zoals IFC’s Mildred Pierce, Netflix’s Murder Mystery en Apple TV+’s The Morning Show.

Conclusie

De vermogenscijfers van een ster als Jennifer Aniston is waarschijnlijk iets hoger dan je had verwacht. Of het nu gaat om het vermogen dat ze heeft verdiend door haar beroemde rol als Rachel Green in Friends of haar nieuwe films, er is geen twijfel dat Aniston al jaren profiteren van haar bekendheid. Met haar acteerervaring, producentsoverzicht en filantropische inspanningen heeft Jennifer Aniston het tot een van de meest succesvolle en invloedrijke personen in showbusiness gemaakt.

Q1: Wat is het nettovermogen van Jennifer Aniston?
A1: Het nettovermogen van Jennifer Aniston is ongeveer 300 miljoen dollar zoals gecontroleerd door Forbes.

Q2: Wat voor rol heeft Jennifer Aniston gespeeld in Friends?
A2: Jennifer Aniston heeft Rachel Green gespeeld in de televisieserie Friends.

Q3: Wanneer heeft Jennifer Aniston haar doorbraak gehad?
A3: Jennifer Aniston’s doorbraak kwam in 1994 toen ze werd gecast als Rachel Green in Friends.

Q4: Welke onderscheidingen heeft Jennifer Aniston gekregen?
A4: Jennifer Aniston heeft onder andere een Primetime Emmy Award, een Golden Globe Award en een Screen Actors Guild Award gekregen.

Q5: Welke filantropische inspanningen heeft Jennifer Aniston ondersteund?
A5: Jennifer Aniston heeft onder andere St. Jude Children’s Research Hospital, Stand Up to Cancer en Friends of El Faro ondersteund.