Wie is Ruben Bontekoe?

Ruben Bontekoe is op het moment vooral bekend als de man van Nikkie Plessen. Met zijn vrouw runt hij het bedrijf NP Fashion BV, waaronder ook het merk NIKKIE valt. Dit is de kledinglijn die Plessen oprichtte, wat haar grote droom was. Dit is desondanks niet het eerste bedrijf dat door Bontekoe begonnen is. Ruben is namelijk een ondernemer in hart en nieren. Zo heeft hij eerst meerdere miljoenen verdiend met een onderneming genaamd Axxes. Dit bedrijf was actief in de liftenindustrie en ging in 2011 failliet.

Na het faillissement

Na het faillissement ging Ruben Bontekoe niet bij de pakken neer zitten. In plaats daarvan ging hij juist verder. Voor Axxes was Bontekoe namelijk ook actief als manager van LFT BV in Utrecht, terwijl hij vervolgens ook nog de directeur van Armo Nederland BV werd. Nadat Axxes failliet ging, koos hij ervoor om samen met zijn vrouw Nikkie Plessen NP Fashion BV te beginnen. Bontekoe is nu de eigenaar en partner van deze onderneming.

Waar verdient Ruben Bontekoe zijn geld mee?

Ruben Bontekoe verdient zijn geld vooral als ondernemer. Hij heeft samen met zijn vrouw Nikkie Plessen inmiddels meerdere bedrijven, waardoor ze ook meerdere inkomstenbronnen hebben. Wel kregen ze in de pandemie vrij veel kritiek toen bleek dat ze voor een onderneming subsidie hadden gekregen van de overheid. Door alle negatieve berichten koos het stel ervoor om een groot gedeelte van dit bedrag terug te betalen aan het kabinet.

Hoeveel is Ruben Bontekoe waard?

Nikkie Plessen staat met haar vermogen van ongeveer 28 miljoen euro op plek 47 in de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs van Quote. Hieruit blijkt dus dat Ruben Bontekoe samen met zijn vrouw flink wat geld waard is. De kans is zelfs groot dat hun vermogen samen nog een stuk hoger ligt. Daardoor verwachten we dat Ruben Bontekoe op het moment rond de 30 miljoen euro waard is. Zijn vermogen ligt mogelijk lager of hoger. Wel is het goed om te weten dat we hierbij ook het vermogen van Nikkie Plessen hebben meegerekend. Door het hoge vermogen van Ruben Bontekoe geeft hij graag geld uit. Zo woont hij met zijn gezin in een prachtig huis, terwijl zijn Mercedes G-klasse er ook zeker mag zijn.

Q1: Wat is het eerste bedrijf dat door Ruben Bontekoe begonnen is?
A1: Ruben Bontekoe begon zijn eerste bedrijf met de naam Axxes, dat actief was in de liftenindustrie.

Q2: Wat is NP Fashion BV?
A2: NP Fashion BV is een onderneming die Ruben Bontekoe samen met zijn vrouw Nikkie Plessen hebben opgericht, waaronder ook het merk NIKKIE valt.

Q3: Waar verdient Ruben Bontekoe zijn geld mee?
A3: Ruben Bontekoe verdient zijn geld vooral als ondernemer, door verschillende bedrijven die hij samen met zijn vrouw heeft.

Q4: Hoeveel kreeg Ruben Bontekoe aan subsidie van de overheid?
A4: Ruben Bontekoe en zijn vrouw ontvingen tijdens de pandemie subsidie van de overheid. Omdat dit een controversiële keuze bleek, kozen ze er uiteindelijk voor om een groot deel van dit bedrag terug te betalen aan het kabinet.

Q5: Wat is het vermogen van Ruben Bontekoe?
A5: Het vermogen van Ruben Bontekoe bedraagt naar verwachting ongeveer 30 miljoen euro, hoewel dit lager of hoger kan zijn. Dit vermogen bestaat uit zowel het vermogen van Ruben als dat van zijn vrouw, Nikkie Plessen.