Als je ernaar kijkt wat er op internet gebeurt, is Fitnessvlogger Mobicep, ook bekend als Mohamed Lemhadi, niet meer weg te denken. Buiten het maken van fitnessvlogs heeft hij ook een eigen reeks aan sport supplementen op de markt gezet. Als je de foto’s op zijn Instagram profiel ziet zie je dat hij een indrukwekkend vermogen heeft op weten te bouwen. Ben je benieuwd wat precies het vermogen van Mobicep is? Hieronder vertellen we je meer over Mobicep, waar hij zijn geld mee verdient en wat er precies bij zijn vermogen hoort.

Wie is Mobicep?

Mohamed Lemhadi is al enkele jaren onder de naam ‘Mobclep’ bekend in de wereld van social media. Deze Nederlandse fitness-influencer uit Breda werd in 1990 geboren. In 2012 begon hij met een gezondere levenswijze en dankzij het maken van fitnessvlogs kreeg hij meer dan 700.000 volgers op Instagram. Ook heeft hij een eigen kledinglijn en een eigen serie aan voedingssupplementen.

Waar verdient Mobicep zijn geld mee?

Naast zijn aanwezigheid op social media, verdient Mobicep veel geld met het verkopen van zijn supplementen. Hij heeft hiermee maandelijks zo’n 210.000 euro opgehaald. Verder bestaat Mobicep’s vermogen uit zijn woning, auto’s, geld op de bank en het geld dat hij verdient door andere investeringen.

Hoeveel is Mobicep waard?

De Nederlandse influencer beschikt ook over een indrukwekkend wagenpark. Deze omvat een Lamborghini Aventador, Lamborghini Urus en een Rolls Royce Cullinan. De nieuwwaarde van al deze auto’s bij elkaar komt uit op 1.675.000 euro. Mobicep zijn vermogen is geschat op 2,4 miljoen euro. Dit vermogen is dus vooral afkomstig van zijn voedingssupplementen, onroerend goed en zijn auto’s.

Waar woont Mobicep?

Hoewel het precies niet bekend is waar Mobicep precies woont is het wel duidelijk dat hij verspreid leeft over deze wereld. Zo worden er regelmatig foto’s van hem online geplaatst op diverse locaties. We kan dus wel stellen dat Mobicep het geluk heeft overal ter wereld te kunnen wonen.

Wat is de nationaliteit van Mobicep?

Mobicep is van Marokkaanse afkomst. Zijn vader is in 1969 samen met 30 andere Marokkanen naar Breda gekomen om te werken in een conservenfabriek. Hoewel hij in Nederland geboren is, heeft hij een Marokkaans paspoort.

Wie is de vrouw van Mobicep?

Mobicep is getrouwd met de Amerikaanse instagramster @marellemhadi. Ze hebben twee kinderen, Laya en Faris.

Inkomen van Mobicep

Net als veel andere bekende vloggers verdient Mobicep ook geld door het adverteren van producten op zijn social media kanalen. Zo heeft hij bijvoorbeeld een sponsorovereenkomst met een sportschool in Nederland, waar hij voor elke post die hij deelt een bedrag ontvangt. Daarnaast verdient hij ook geld doordat hij betaalde gastlessen geeft, boeken schrijft en online cursussen verkoopt. Over het algemeen wordt er geschat dat Mobicep jaarlijks ongeveer 8,5 miljoen euro verdient.

Q1: Wat is het vermogen van Mobicep?A1: Mobicep’s vermogen is geschat op 2,4 miljoen euro en bestaat vooral uit zijn voedingssupplementen, onroerend goed en auto’s zoals een Lamborghini Aventador, Lamborghini Urus en een Rolls Royce Cullinan.

Q2: Waar verdient Mobicep zijn geld mee?
A2: Mobicep verdient veel geld met het verkopen van zijn supplementen en heeft hiermee maandelijks zo’n 210.000 euro opgehaald. Verder bestaat Mobicep’s vermogen uit zijn woning, auto’s, geld op de bank en het geld dat hij verdient door andere investeringen.

Q3: Waar woont Mobicep?
A3: Hoewel het precies niet bekend is waar Mobicep precies woont is het wel duidelijk dat hij verspreid leeft over deze wereld. Zo worden er regelmatig foto’s van hem online geplaatst op diverse locaties.

Q4: Wat is de nationaliteit van Mobicep?
A4: Mobicep is van Marokkaanse afkomst en heeft een Marokkaans paspoort.

Q5: Wie is de vrouw van Mobicep?
A5: Mobicep is getrouwd met de Amerikaanse instagramster @marellemhadi. Ze hebben twee kinderen, Laya en Faris.