In het afgelopen festivalseizoen is duidelijk geworden dat DJ La Fuente veel hits produceert. Hij zal als DJ dit jaar behoorlijk veel geld verdient hebben en zijn vermogen flink gespekt hebben. In dit artikel bespreken we het vermogen van DJ La Fuente. Ben je benieuwd wat het inkomen is van DJ La Fuente en hoe hij aan zijn vermogen komt? Lees dan dit artikel, misschien zie jij na het lezen van dit artikel een carrière als DJ ook wel zitten.

Wie is DJ La Fuente?

Wie is DJ La Fuente eigenlijk? Wanneer je naar veel festivals gaat, ben je vast bekend met DJ La Fuente, maar wie is de man achter DJ La Fuente en wat is zijn vermogen? De echte naam van DJ La Fuente is Job Smeltzer. Hij is geboren in Eindhoven op 13 oktober 1983. Hij heeft in tegenstelling tot veel andere Dj’s gestudeerd. Zo heeft hij aan de Fontys-hogeschool gestudeerd en zijn diploma commerce gehaald. Voor zijn carriere als DJ was hij hockeycoach. Dit is iets heel anders als DJ. In 2008 begon hij officieel zijn Carrière als DJ. Zo heeft hij bijvoorbeeld nummers gemaakt met het bekende label van Spinnin Records. Hij is zijn carrière als hockeycoach niet vergeten. Hij is in 2020 namelijk begonnen als coach van jonge talenten van Oranje. Ook is hij tegenwoordig veel bezig met zijn YouTube kanaal, samen met JayJay Boske. Hier praten ze voornamelijk over zijn autocollectie. Wie al bekend is met DJ La Fuente weet waarschijnlijk al dat Job van mooie en luxe auto’s houdt.

Waar verdient DJ La Fuente zijn geld mee?

DJ La Fuente verdient zijn geld op verschillende manieren. Als eerste heeft hij bijvoorbeeld veel betaalde samenwerkingen. Hij prijst dan de producten van andere bedrijven aan voor een geldbedrag. Ook verdient hij uiteraard ook geld met zijn YouTube kanaal.

Hoeveel is DJ La Fuente waard?

Omdat DJ La Fuente een indrukwekkende autocollectie heeft en hit na hit scoort, kun je ervan uitgaan dat DJ La Fuente zijn vermogen groot is. Wanneer je kijkt naar zijn eigen BV in 2013 en zijn jaarverslagen, kunnen we zien dat hij een eigen vermogen van ongeveer 3 ton in zijn bedrijf heeft gestoken. Dit was 150.000 euro meer dan het jaar ervoor. Je kunt er dus vanuit gaan dat DJ La Fuente zijn vermogen de afgelopen jaren flink is gegroeid. Sinds 2013 heeft DJ La Fuente behoorlijk veel hits uitgebracht en hier veel geld mee verdient. Ook weet DJ La Fuente heel goed hoe hij met zijn vermogen om moet gaan en hoe hij zijn vermogen kan vergroten. Samen met JayJay Boske maakt hij video’s waar ze je vertellen hoe je geld kunt verdienen. In deze video’s gaan ze langs bij verschillende artiesten en ondernemers om te vragen hoe zij hun vermogen hebben vergroot.

Waar woont DJ La Fuente?

DJ La Fuente woont in Nederland, meer specifiek in Eindhoven. Hier heeft hij zijn carrière begonnen en hier heeft hij zichzelf opgebouwd tot de succesvolle DJ die hij nu is. Door de jaren heen is hij veel op tournee gegaan, maar hij komt altijd weer terug naar Eindhoven.

Wie is de vriendin van DJ La Fuente?

DJ La Fuente heeft momenteel een vriendin, haar naam is Cynthia. Cynthia is ook bekend van zijn YouTube kanaal, waar hij veel video’s met haar maakt. De twee zijn al langer dan twee jaar samen.

Inkomen van DJ La Fuente

DJ La Fuente verdient naast het verdienen van geld door betaalde samenwerkingen ook geld door optredens. DJ La Fuente is tot nu toe uitgenodigd op festivals in Nederland, maar ook over de grens. Wanneer je naar zijn social media accounts kijkt, dan is duidelijk te zien dat hij vaak naar Spanje reist om daar op te treden. Ook verdient hij geld op andere manieren zoals sponseringen, productnabootsingen en licentieverkoop. Dankzij al deze inkomsten staat DJ La Fuente nu op de lijst van de rijkste Nederlanders.

Q1. Wat is de echte naam van DJ La Fuente?
A1. De echte naam van DJ La Fuente is Job Smeltzer.

Q2. Waar heeft DJ La Fuente gestudeerd?
A2. DJ La Fuente heeft gestudeerd aan de Fontys-hogeschool en heeft zijn diploma commerce gehaald.

Q3. Hoeveel heeft DJ La Fuente in 2013 bij zijn BV gestoken?
A3. In 2013 heeft DJ La Fuente een eigen vermogen van ongeveer 3 ton in zijn bedrijf gestoken.

Q4. Wat is de voornaamste bron van inkomsten voor DJ La Fuente?
A4. DJ La Fuente verdient zijn geld voornamelijk met betaalde samenwerkingen, zijn YouTube kanaal en door hits te scoren.

Q5. Wat was de voorgaande carrière van DJ La Fuente voordat hij als DJ begon?
A5. Voor zijn carrière als DJ was DJ La Fuente hockeycoach.