Wie is Kelly Piquet?

Kelly Piquet is op 7 december 1988 geboren in de Duitse stad Homburg. Ze is de dochter van de Braziliaanse ex-Formule 1 kampioen Nelson Piquet, en is sinds 2020 samen met Max Verstappen. Het grootste deel van haar jeugd bracht Kelly door in Zuid-Frankrijk. Op haar twaalfde verhuisde de familie Piquet naar Brazilië waar ze woonde tot haar vijftiende. Kelly Piquet studeerde aan het Marymount Manhatten College in New York. Tijdens haar studie liep ze stage als model en ze besloot uiteindelijk in de mode-industrie te blijven werken. Kelly Piquet heeft als model enkele modeshows gelopen.

Waar verdient Kelly Piquet haar geld mee?

Kelly Piquet verdient haar geld met verschillende modellenwerk zoals haar modeling contract met Claire magazine.

Hoeveel is Kelly Piquet waard?

Ondanks het vermogen van haar vader en die van Max Verstappen zou je denken dat Kelly Piquet nooit meer hoeft te werken. Het vermogen van haar vader alleen wordt al geschat op ongeveer honderd miljoen euro. Zelf moet Kelly Piquet het met wat minder doen. Het eigen vermogen van Kelly Piquet wordt geschat op ongeveer 1 miljoen euro. Toch zit Kelly Piquet, ondanks haar bescheiden vermogen redelijk goed qua vermogen. Als erfgenaam van Nelson Piquet zal ze zich geen zorgen hoeven te maken over haar toekomst. Haar vriend Max Verstappen zit ook in de top 3 van best betaalde sporters ter wereld.

Waar woont Kelly Piquet?

Kelly Piquet woont in Monaco, de stad waar vele beroemde formule 1 coureurs wonen. Zo hebben ook Charles Lecrlec, Lewis Hamilton, Lando Norris en Valterri Bottas een huis in deze wijk. Niet alleen onder formule 1 coureurs is Monaco erg populair. Ook wonen hier vele andere topsporters. In Monaco heerst dus een ware sportcultuur. Dat maakt het werk van Kelly Piquet als gezondheid en wellness coach hier een goede inkomstenbron om haar vermogen op te bouwen.

Wat is de nationaliteit van Kelly Piquet?

Kelly Piquet heeft de Braziliaanse nationaliteit, maar is geboren in Duitsland. Haar vader Nelson Piquet is wel geboren in Brazilië. Haar moeder Sylvia Tamsma is Nederlands en is bekend als internationaal model. Het grootste gedeelte van haar jeugd bracht Kelly Piquet door in Zuid-Frankrijk. Op haar twaalfde verhuisde ze voor een korte periode naar Brazilië voordat ze definitief terugkeerde naar Europa.

Wie is de vriend van Kelly Piquet?

Kelly Piquet is sinds 2020 samen met Max Verstappen. Verstappen is een Nederlandse Formule 1 coureur voor Red Bull Racing. Samen met Lewis Hamilton is hij een van de meest succesvolle coureurs uit de geschieden van de sport.

Inkomen van Kelly Piquet?

Kelly Piquet verdient behoorlijk wat geld, hoewel het bedrag dat ze verdient, niet bekend is. Ze werkt als model voor verschillende campagnes en bedrijven en verdient ook geld als gezondheid & wellness coach voor atleten in Monaco. Kelly Piquet is ook regelmatig te zien op social media, waarvan we weten dat het haar ook een behoorlijke inkomstenbron kan zijn.

Q1. Wat is het vermogen van Kelly Piquet?
A1. Het vermogen van Kelly Piquet wordt geschat op ongeveer 1 miljoen euro.

Q2. Wat is de nationaliteit van Kelly Piquet?
A2. Kelly Piquet heeft de Braziliaanse nationaliteit, maar is geboren in Duitsland.

Q3. Waar verdient Kelly Piquet haar geld mee?
A3. Kelly Piquet verdient geld met modelingwerk zoals haar contract met Claire Magazine.

Q4. Wie is de vriend van Kelly Piquet?
A4. Kelly Piquet is sinds 2020 samen met Max Verstappen, een Nederlandse Formule 1 coureur.

Q5. Wat is het inkomen van Kelly Piquet?
A5. Het bedrag dat Kelly Piquet verdient is niet bekend, maar ze werkt als model voor verschillende campagnes.