De 75 jarige televisiepresentator en makelaar, Harry Mens, is al twintig jaar te zien op televisie en bemiddelt hij al decennialang in vastgoed. Harry Mens staat bekend om zijn geheimzinnige vermogen en slaagt er vaak in dit niet aan de buitenwereld kenbaar te maken. Wat is het vermogen van Harry Mens?

Wie is Harry Mens?

Harry Mens werd geboren in een rooms-katholiek gezin in Lisse. Toen Harry Mens nog jong was overleed zijn vader. Vanaf dat moment moest Harry de rol van zijn vader overnemen als gezinshoofd. Hij is begonnen als handelaar in bloembollen en later werd hij een vastgoed makelaar. Ook nam hij op 23-jarige leeftijd een rol op zich in de gemeenteraad van Lisse. Sinds 2009 bemiddeld Mens vooral een vastgoed voor bedrijven en exclusieve huizen.

Waar verdient Harry Mens zijn geld mee?

Harry Mens heeft zijn vermogen dus vooral verdient als makelaar. Hij bemiddelt al decennialang in vastgoed en exclusieve woningen. Uiteindelijk is hij hier miljonair mee geworden, en zijn naam is inmiddels een begrip in de wereld van de makelaardij. Zijn kantoor staat in zijn geboorteplaats Lisse, maar Harry Mens verdient zijn geld niet alleen met de verkoop van huizen. Hij heeft ongeveer twintig jaar geleden zijn eerste stappen gezet in de tv-wereld bij het programma ‘Business Class’. Harry Mens is dus al bijna twintig jaar te zien op televisie. Elke zondag worden er in het programma ‘Business Class’ zaken besproken. Gasten kunnen een plekje tegenover Harry Mens kopen en een verkooppraatje houden. Een interview van zes minuten kost 14.500 euro, en voor een reclame betaal je 13.000 euro.

Hoeveel is Harry Mens waard?

Harry Mens heeft eerder zelf al aangegeven dat zijn vermogen niet te analyseren is, maar met ruim 5 miljoen aan eigen vermogen in verschillende bedrijven en een inkomen van 500.000 euro per jaar voor zijn programma ‘Business Class’. Ook verdient Harry Mens inkomsten waarmee Harry Mens zijn vermogen vergroot uit een aantal lucratieve woonprojecten in Naaldwijk en Lisse.

Waar woont Harry Mens?

Harry Mens woont in een landhuis in Noordwijkerhout, waar hij naast zijn vrouw en twee kinderen een rustig leven leidt. In het afgelopen jaar heeft Harry Mens flink geïnvesteerd in de luxe villa waar ze nu wonen. De ruimte is ruim genoeg voor het gezin van vier, en ook de tuin is ruim opgezet.

Wie is de vriendin van Harry Mens?

De vrouw van Harry Mens heet Merel Mens. Zij is een 37 jarige ondernemer, en samen hebben ze twee kinderen: Anneke en Thijs. Merel heeft een succesvolle webshop met kleding en accessoires en de hele familie is behoorlijk vermogend.

Inkomen van Harry Mens

Harry Mens verdient flink door zijn vastgoedbedrijf en televisieprogramma “Business Class”. Elke zondag verdiend hij 500.000 euro per uitzending. Daarnaast verdiend hij ook geld uit andere projecten zoals woonprojecten in Naaldwijk en Lisse. Al met al is Harry Mens een bekend zakenman met een indrukwekkend vermogen.

Q1: Wat is het vermogen van Harry Mens?
A1: Harry Mens heeft eerder zelf al aangegeven dat zijn vermogen niet te analyseren is, maar met ruim 5 miljoen aan eigen vermogen in verschillende bedrijven en een inkomen van 500.000 euro per jaar voor zijn programma ‘Business Class’ heeft Harry Mens een indrukwekkend vermogen.

Q2: Hoeveel is Harry Mens waard?
A2: Harry Mens heeft eerder zelf al aangegeven dat zijn vermogen niet te analyseren is, maar met ruim 5 miljoen aan eigen vermogen in verschillende bedrijven en een inkomen van 500.000 euro per jaar voor zijn programma ‘Business Class’ heeft Harry Mens een indrukwekkend vermogen.

Q3: Waar woont Harry Mens?
A3: Harry Mens woont in een landhuis in Noordwijkerhout, waar hij naast zijn vrouw en twee kinderen een rustig leven leidt.

Q4: Wie is de vriendin van Harry Mens?
A4: De vrouw van Harry Mens heet Merel Mens. Zij is een 37 jarige ondernemer, en samen hebben ze twee kinderen: Anneke en Thijs.

Q5: Inkomen van Harry Mens?
A5: Harry Mens verdient flink door zijn vastgoedbedrijf en televisieprogramma “Business Class”. Elke zondag verdiend hij 500.000 euro per uitzending. Daarnaast verdiend hij ook geld uit andere projecten zoals woonprojecten in Naaldwijk en Lisse.