Wat is het vermogen van Gio Latooy? Als je regelmatig YouTube kijkt, komt de naam Gio Latooy je vast bekend voor. Deze Nederlander die geboren is in Rotterdam heeft inmiddels op het sociale medium namelijk maar liefst 1,37 miljoen abonnees. Op zijn kanaal plaatst hij dagelijks een video van bijvoorbeeld games, maar ook van zijn sociale leven. De vriendin van Gio Latooy Jade Anna zie je ook regelmatig op zijn kanaal. Wat is het vermogen van Gio Latooy? Daarover lees je hieronder meer!

Wie is Gio Latooy?

Gio Latooy is een Nederlandse YouTuber en social media influencer die bekend is geworden door zijn content over gaming, challenges en vlogs. Hij heeft een grote online aanhang en is een van de meest populaire YouTubers in Nederland. Gio werd geboren op 24 september 1998 in Rotterdam en heet eigenlijk Giovanni Latooy, al noemt iedereen hem dus Gio. Hij begon zijn YouTube-kanaal in 2012 en het heette GamePlayWorldXL. In zijn eerste video speelde hij een game zonder facecam. Later maakte hij ook vlogs over zijn leven.

Zijn gamekanaal werd na verloop van tijd steeds meer een lifestyle-kanaal, hij besloot de naam daarom te veranderen Gio. Gio Latooy voegde hier in 2019 nog een gamekanaal aan toe genaamd Gio2. Het is trouwens leuk om te vertellen dat hij zijn ouders geïnspireerd heeft, ze begonnen in 2016 namelijk een kanaal genaamd De Latooys waarin ze hun dagelijkse leven vloggen. Gio Latooy speelde ook de hoofdrol in de film Project Gio, wat geregisseerd werd door Bas van Teylingen. Daarnaast heeft hij samen met zijn tweelingzus Melanie Latooy in 2017 een kledinglijn bij CoolCat, terwijl Gio ook aan meerdere programma’s op televisie te zien was. Voorbeelden hiervan zijn The Big Escape en Marble Mania.

Waar verdient Gio Latooy zijn geld mee?

Het verbaast je waarschijnlijk niet dat Gio Latooy zijn geld vooral met zijn YouTube kanaal verdient. Hij plaatst vrijwel elke dag video’s, wat natuurlijk resulteert in lekkere geldbedragen voor op zijn rekening. De verwachting is dat hij aan elke vlog ongeveer duizend euro verdient. Dit hangt echter wel van de video af. Soms wordt een video gesponsord door een bedrijf, Gio Latooy krijgt dan veel meer geld. Dit is ook het geval als hij op een ander sociale medium een gesponsord bericht plaatst. Bovendien verkoopt hij zijn eigen merchandise in een webshop, wat natuurlijk ook extra geld oplevert.

Hoeveel is Gio Latooy waard?

Je weet vast al wel dat je op YouTube vrij veel geld kunt verdienen, kijk bijvoorbeeld maar eens naar het vermogen van Kwebbelkop. Ook andere Nederlandse YouTubers doen het goed op het platform. Zo is Gio Latooy volgens experts inmiddels al snel ongeveer 1,5 miljoen euro waard. Het zou maar zo kunnen dat zijn vermogen nog hoger is, wat Latooy graag laat zien.

Q1. Wat is de officiële naam van Gio Latooy?
A1. De officiële naam van Gio Latooy is Giovanni Latooy.

Q2. Waarmee verdient Gio Latooy zijn geld?
A2. Gio Latooy verdient zijn geld vooral met het maken van video’s op zijn YouTube-kanaal, gesponsorde berichten op andere sociale media en door het verkopen van merchandise in een webshop.

Q3. Wanneer is Gio Latooy geboren?
A3. Gio Latooy is geboren op 24 september 1998.

Q4. Hoeveel abonnees heeft het YouTube-kanaal van Gio Latooy?
A4. Het YouTube-kanaal van Gio Latooy heeft 1,37 miljoen abonnees.

Q5. Wat is het vermogen van Gio Latooy?
A5. Het vermogen van Gio Latooy wordt geschat op ongeveer 1,5 miljoen euro.