Robert Doornbos is een Nederlandse autocoureur die heeft deelgenomen aan de Formule 1 en diverse andere autosporten. Ooit voor Red Bull Racing gereden, maar wat is het vermogen van Robert Doornbos nu precies? Om antwoord te geven op deze vraag, is het goed eerst te kijken naar wie Robert Doornbos is, wat hij heeft gedaan en waar hij nu mee bezig is. Daarnaast duiken we ook verder in de schuld van ruim 10 miljoen die Robert Doornbos heeft achter zijn naam staan en kijken we naar de lucratieve 18+ business waarin Robert zich ook begeeft.

Wie is Robert Doornbos?

Robert Doornbos begon zijn racecarrière in de karting voordat hij uitkwam in verschillende junior formules, waaronder de Formule Ford en de Formule Renault. In 2005 debuteerde hij in de Formule 1 met Minardi, waarvoor hij later als test- en reserverijder uitkwam voor het Red Bull Racing-team. Na zijn vertrek uit de Formule 1 reed Doornbos in IndyCar, A1GP en Superleague Formula. Wat Robert onderscheid van andere topFormule 1-coureurs, zoals Max Verstappen, is dat Max al vanaf jongs af aan is begeleid om de formule 1 in te gaan. Robert begon pas op 17-jarige leeftijd met racen. Robert Doornbos was namelijk een fanatieke tennisser. De keuze voor een carrièreswitch kwam door dat hij in 1998 als VIP naar de Formule 1 GP van België ging. Daar kwam hij in contact met Jacques Villeneuve. Jacques Villeneuve wist het jaar daarvoor de F1 op z’n naam te schrijven en was een ware inspirator voor Robert Doornbos. Het vermogen van Robert Doornbos zal als gevolg van het racen natuurlijk sneller groeien, dan wanneer hij bleef tennissen.

Waar verdiend Robert Doornbos zijn geld mee?

Het vermogen van Robert Doornbos is de laatste jaren steeds verder gegroeid. Maar waar haalt hij nu eigenlijk zijn inkomen vandaan? Het vermogen van Robert Doornbos is gemiddeld zo’n 15 miljoen euro, wat hem heeft bijgedragen aan de reeds bestaande rijkdom uit het ondernemersmilieu waaruit hij komt. Robert gaf al aan dat hij na het racen begonnen is met het ondernemen. Nadat hij de voorbije jaren in verschillende landen heeft gewoond, is hij inmiddels gesetteld in Amsterdam Zuid, samen met zijn vrouw Chantal Bles en hun twee kinderen, Josh en Jada.

De schuld van Robert Doornbos

Ondanks het feit dat Robert Doornbos een behoorlijk vermogen heeft opgebouwd door middel van het racen en het ondernemen, draagt hij nog steeds ruim 10 miljoen schuld met zich mee. Deze schuld is ontstaan door het leasen en financieren van auto’s en andere investeringen die hij heeft gedaan. Robert Doornbos heeft geprobeerd om deze schuld weg te werken door te investeren in een aantal lucratieve 18+ bedrijven. Er zijn enkele geruchten over de precieze bedrijven waar Robert in heeft geïnvesteerd, maar dit is nooit officieel bevestigd.

Hoeveel is Robert Doornbos waard?

Het vermogen van Robert Doornbos is op dit moment geschat op zo’n 15 miljoen euro. Dit vermogen is opgebouwd door het racen, het ondernemen, investeringen in diverse bedrijven en door het verkopen van verschillende producten die door Robert zelf zijn ontwikkeld. Robert heeft ook een aantal projecten met de naam ‘Doornbos Projects’, waarmee hij zijn carrière in de autosport wil promoten en show in samenwerking met andere grote merken.

Waar woont Robert Doornbos?

Doornbos woont sinds kort niet langer meer in zijn thuisland Nederland. In plaats daarvan is hij gesetteld in het prachtige Amsterdam Zuid, samen met zijn gezin. Hier woont hij samen met zijn vrouw Chantal Bles en hun twee kinderen, Josh en Jada.

Wie is de vriendin van Robert Doornbos?

Robert Doornbos is sinds 2013 getrouwd met Chantal Bles. Chantal is een Belgisch model dat de afgelopen jaren veel modellenwerk heeft verricht voor bekende internationale merken. Chantal heeft ook enkele boeken geschreven over mode en ondernemen.

Inkomen van Robert Doornbos

Het inkomen van Robert Doornbos is afkomstig uit verschillende bronnen, waaronder zijn carrière in de autosport, rentals, investeringen en andere business projecten. Robert heeft een aantal projecten genaamd ‘Doornbos Projects’, waarmee hij zijn carrière in de autosport wil promoveren en shows doen samen met andere grote merken. Ook verdient hij geld door het promoten van producten die hij zelf heeft ontwikkeld.

Q1 Wat is het vermogen van Robert Doornbos?
A1 Robert Doornbos vermogen is gemiddeld zo’n 15 miljoen euro.

Q2 Wie is Robert Doornbos?
A2 Robert Doornbos is een Nederlandse autocoureur die heeft deelgenomen aan Formule 1, IndyCar, A1GP en Superleague Formula. Hij begon zijn racecarrière in de karting voordat hij uitkwam in verschillende junior formules.

Q3 Waar verdiend Robert Doornbos zijn geld mee?
A3 Robert Doornbos verdient zijn geld met racen, het ondernemen en door investeringen in lucratieve 18+ bedrijven.

Q4 Waarom is Robert Doornbos overgestapt van Tennissen naar Racen?
A4 Robert Doornbos is overgestapt van Tennissen naar Racen, omdat hij in 1998 als VIP naar de Formule 1 GP van België ging en hier in contact is gekomen met Jacques Villeneuve. De prestaties van Villeneuve inspireerden Robert om zelf ook te gaan racen.

Q5 Hoeveel schuld draagt Robert Doornbos?
A5 Robert Doornbos draagt circa 10 miljoen schuld met zich mee, die is ontstaan door het leasen en financieren van auto’s en andere investeringen die hij heeft gedaan.