Wat is het vermogen van Ben Woldring? Dat is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Ben is een rasechte internet ondernemer en heeft verschillende succesvolle ondernemingen gestart. Zijn vermogen wordt geschat op een slordige 24 miljoen euro. Uiteraard is het vermogen van Ben Woldring op het moment van schrijven van dit artikel nog verder gestegen. Goed om te weten, is dat deze oprichter van de vergelijkingswegsite gaslicht.com al sinds 1998 bezig is met ondernemen. Zijn eerste onderneming was namelijk Bellen.com, wat begon als schoolopdracht, maar al snel uitliep op een waar succes. Daarom is het interessant om in dit artikel te kijken naar het vermogen van Ben Woldring, waar hij zijn geld mee verdiend en wat de belangrijkste bedrijven zijn die hij heeft opgestart.

Inhoudsopgave

  1. Wie is Ben Woldring?
  2. Waar verdient Ben Woldring zijn geld mee?
  3. Bencom Group
  4. Gaslicht.com
  5. Poliswijzer.nl
  6. Hoeveel is Ben Woldring waard?
  7. Waar woont Ben Woldring?
  8. Wie is de vriendin van Ben Woldring?
  9. Inkomen van Ben Woldring

Wie is Ben Woldring?

Ben Woldring is geboren in het Noord van Nederland, in Groningen. Op 6 februari 1985 zag Ben voor het eerst het levenslicht. Inmiddels is hij eigenaar en oprichting van de ‘Bencom Group’. Dit is een internetbedrijf dat inmiddels beschikt over maar liefst 3 kantoren, waarvan 2 in Groningen en 1 in Voorthuizen. Met 45 werknemers runt Ben deze onderneming al verschillende jaren. Het begon allemaal toen Ben slecht 13 jaar jong was. Hij begon de website Bellen.com als schoolopdracht. Deze vergelijkingswebsite was bedoeld om tarieven van verschillende telefoonaanbieders met elkaar te vergelijken. Na enige tijd bleek de website Bellen.com een ware schot in de roos. Niet veel nadat hij de nodige bezoekers naar zijn website wist te trekken, begon Ben Woldring met het genereren van inkomsten door de verkoop van advertenties.

Niet veel later besloot Ben dat wat hij met Bellen.com kon, dit ook met allerlei andere varianten mogelijk was. Dit zorgde ervoor dat Ben Woldring zijn eigen bedrijf startte en vervolgens nog meer websites maakte. Naast de succesvolle website ‘Bellen.com’. Is het vermogen van Ben Woldring ook door het nieuwe succes ‘Gaslicht.com’ tot ongekende hoogte gestegen. Op deze website is de consument in staat om relatief eenvoudig en snel verschillende aanbieders voor gas en elektra met elkaar te vergelijken en uiteindelijk de beste deal te vinden.

Waar verdient Ben Woldring zijn geld mee?

Wanneer je denkt dat het vermogen van Ben Woldring alleen door de twee succesformules Bellen.com en Gaslicht.com tot ongekende hoogte is gestegen, dan heb je het mis! Ben dacht; wat ik kan met Bellen.com, kan dat ook met andere niches? Zo ontstonden er nog meer vergelijkingswebsites, waarmee hij zijn geld verdiend. Naast de eerdergenoemde websites, heeft Ben Woldring ook nog een aantal andere projecten. Zo heeft Ben Woldring onder andere de vergelijkingssite Poliswijzer.nl opgericht. Ook hier heeft hij veel geld mee verdiend, doordat Poliswijzer.nl de consument helpt om verschillende verzekeringen met elkaar te vergelijken en zo de beste verzekering te vinden.

Bencom Group

Door de verschillende websites die Ben Woldring heeft opgezet, heeft hij inmiddels een waar imperium opgebouwd. Al deze websites vallen onder één moederbedrijf, namelijk de ‘Bencom Group’. Door deze verschillende websites is Bencom Group een bedrijf geworden dat meer dan 40 miljoen euro omzet draait. Dit maakt het bedrijf natuurlijk enorm interessant en dit heeft ervoor gezorgd dat Bencom Group een enorm hoog rendement heeft. Nogmaals, het vermogen van Ben Woldring is hierdoor alleen maar verder gestegen.

Gaslicht.com

De vergelijkingswebsite Gaslicht.com is een van de meest succesvolle websites van Ben Woldring. Gaslicht.com wordt gebruikt door meer dan 2 miljoen mensen om hun energierekening te vergelijken en zo de beste energieprijs te vinden. Door de enorme populariteit, is het vermogen van Ben Woldring hierdoor ook vertienvoudigd. De website is ook in andere landen actief, waaronder België, Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland. Hierdoor wordt het vermogen van Ben Woldring nog eens extra verhoogd.

Poliswijzer.nl

Naast Gaslicht.com is de vergelijkingswebsite Poliswijzer.nl ook een succesverhaal. Op de website kunnen consumenten de beste verzekeringen vinden. Het idee om Poliswijzer.nl op te zetten kwam vanuit een grote vraag vanuit consumenten naar goede vergelijkingsmogelijkheden. Ben Woldring heeft hier goed op ingespeeld, waardoor deze website inmiddels ook als een van de meest populaire vergelijkingswebsites van Nederland geldt. Door de enorme populariteit vanallewebsites waar Ben Woldring achter zit, is het vermogen van Ben Woldring inmiddels al geschat op 24 miljoen euro.

Hoeveel is Ben Woldring waard?

Als we kijken naar het vermogen van Ben Woldring, dan is de exacte cijfers moeilijk te achterhalen. Volgens bronnen binnen de Bencom Group zou het vermogen van Ben Woldring al geschat zijn op 24 miljoen euro. Dit bedrag is echter nog niet bevestigd door Ben Woldring zelf. Het is dus moeilijk om te zeggen hoeveel het vermogen van Ben Woldring precies is. Wel is duidelijk dat het vermogen van Ben Woldring alleen maar verder is gestegen, doordat hij zo’n succesvolle ondernemer is.

Waar woont Ben Woldring?

Tot op de dag

Q1. Wat is het geschatte vermogen van Ben Woldring?
A1. Het geschatte vermogen van Ben Woldring is 24 miljoen euro.

Q2. Wanneer begon Ben met ondernemen?
A2. Ben begon met ondernemen in 1998.

Q3. Waar heeft Ben zijn eerste succesvolle onderneming mee gestart?
A3. Ben startte zijn eerste succesvolle onderneming, Bellen.com, als een schoolopdracht.

Q4. Wat is het doel van de website Gaslicht.com?
A4. Gaslicht.com stelt consumenten in staat om relatief eenvoudig en snel verschillende aanbieders voor gas en elektra met elkaar te vergelijken en uiteindelijk de beste deal te vinden.

Q5. Wat is de naam van Bens eigen bedrijf?
A5. Bens eigen bedrijf heet Bencom Group.