Wat is het vermogen van JayJay Boske? De Nederlandse televisiepresentator en eerst rugbyspeler verdient door zijn verschillende functies door de jaren heen flink wat. Het vermogen of netto waarde van JayJay Boske is hieronder te lezen. Wil je weten hoe hij aan zijn vermogen komt en waar hij precies geld mee verdient? Lees dan verder!

Wie is JayJay Boske?

JayJay Boske is geboren op 6 januari 1986 in Utrecht en was eerder professional actief als rugbyspeler. Hij speelde eerst bij de Rugby Club Hilversum en verhuisde op 18-jarige leeftijd naar Newcastle, waar hij bij de Newcastle Falcons ging spelen. Na ongeveer drie seizoenen raakte hij geblesseerd tijdens de County Cup Finale en besloot enige tijd met rugby te stoppen.

Twee jaar later keerde hij toch terug en begon bij de Rugby Club Hilversum. Met deze club won hij vijf keer het landskampioenschap. Naast zijn rugbysport begon hij ook te werken bij de BNN University, waar hij korte interviews en radio maakte. Hierna stapte hij over naar Veronica, waar hij presenteerde bij De Fukkers en Brouwersch. In 2015 stapte hij over naar RTL, waar hij tot op de dag van vandaag werkzaam is.

Naast presenteren is Boske ook actief op YouTube met een eigen kanaal genaamd Day 1. Ook was hij ongeveer een jaar de manager van Famke Louise, samen met Bizzey en Pearl.

Waar verdient JayJay Boske zijn geld mee?

JayJay Boske verdiende eerst geld als professional rugbyspeler, maar inmiddels focust hij zich volledig op het presenteren. Hij presenteerde onder andere Wereldkampioenschap rugby, Parijs-Dakker, Jachtseizoen, Expeditie Robinson (twee keer zelfs) en Sterkste Man. Daarnaast verdient Boske geld met zijn kanaal op YouTube, Day 1.

Hoeveel is JayJay Boske waard?

Het vermogen van JayJay Boske is een schatting, al is dit natuurlijk niet helemaal officieel. Experts verwachten dat hij op het moment ongeveer 1,2 miljoen euro waard is. Of dit daadwerkelijk zo is, zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar met al zijn successen is het zeker mogelijk dat hij een miljonair is.

Q1: Wat is de geboortedatum van JayJay Boske?
A1: JayJay Boske is op 6 januari 1986 in Utrecht geboren.

Q2: Waar speelde JayJay Boske als professional rugbyspeler?
A2: JayJay Boske begon zijn carrière als rugbyspeler bij de Rugby Club Hilversum. Daarna verhuisde hij naar Newcastle, waar hij bij de Newcastle Falcons speelde.

Q3: Wat is de naam van het YouTube kanaal van JayJay Boske?
A3: Het YouTube kanaal van JayJay Boske heet Day 1.

Q4: Wat is het vermogen of netto waarde van JayJay Boske?
A4: Het vermogen of netto waarde van JayJay Boske wordt geschat op ongeveer 1,2 miljoen euro.

Q5: Wat werkte JayJay Boske bij de BNN University?
A5: Bij de BNN University maakte JayJay Boske korte interviews en radio.