Veel mensen herkennen Sander Kleinenberg van zijn hit “My Lexicon” uit 2000. Sinds die tijd is hij eigenaar van THIS IS Recordings en toert hij de wereld over om zijn optredens voor te stellen. In 2004 werd Kleinenberg twaalfde in een lijst met de beste DJ’s ter wereld. Maar wat is het vermogen van Sander Kleinenberg door al deze successen? Kom erachter in dit artikel!

Wie is Sander Kleinenberg?

Sander Kleinenberg is een Nederlandse DJ, muziekproducent en remixer die wereldberoemd is in het elektronische dansmuziek (EDM) genre. In 1971 werd Kleinenburg geboren in Delft, Nederland en hij begon zijn muziekcarrière aan het begin van de jaren 90. Zijn internationale doorbraak kwam met de nummer één hit “My Lexicon”. Daarnaast releaste hij ook andere succesvolle singles zoals “This Is Miami”, “The Fruit” en “The Right Time”. Klenenerg heeft ook tracks geremixed voor heel wat bekendheden waaronder Justin Timberlake, Madonna en Daft Punk. Vandaag de dag speelt hij op grote festivals zoals Coachella, Tomorrowland en Ultra Music Festival.

Waar verdient Sander Kleinenberg zijn geld mee?

Gezien zijn carrière als producent en dj verdient Sander Kleinenberg een aanzienlijk bedrag door optredens in clubs, festivals en andere evenementen. Daarnaast ontvangt hij ook royalty’s van zijn muziek die verkocht of gestreamd wordt op online platforms zoals Spotify en iTunes. Naast zijn muziekcarrière heeft hij ook betrokkenheid bij verschillende zakelijke ondernemingen en branding- en marketingcampagnes.

Hoeveel is Sander Kleinenberg waard?

Het vermogen van Sander Kleinenberg is momenteel niet openbaar gemaakt. Toch kunnen we er vanuit gaan dat Sander Kleinenberg een substantieel bedrag heeft verdiend uit zijn muziekcarrière. Met al zijn optredens, royalties en nog veel meer, is het absoluut mogelijk dat hij een nettowaarde heeft van meer dan $10 miljoen. Hoewel er geen officiële schatting is van Sander Kleinenberg’s vermogen, is het zeker dat hij meer geld heeft verdiend dan de meeste DJ’s in de industrie.

Q1: Wat is de nationaliteit van Sander Kleinenberg?
A1: Sander Kleinenberg is Nederlands.