Wie is Kwebbelkop?

Kwebbelkop is een populaire Nederlandse YouTuber en Twitch-streamer wiens echte naam Jordi Maxim van den Bussche is. Hij werd geboren op 1 juni 1995 in Amsterdam, Nederland. Hij is vooral bekend om zijn game-inhoud, met name zijn Let’s Play-video’s van populaire games zoals Grand Theft Auto V, Fortnite en Minecraft. Daarnaast deed Kwebbelkop in 2017 ook mee aan Het Jachtseizoen van StukTV, helaas wist hij niet te ontsnappen. Bovendien was hij een deelnemer in het vijfde seizoen van Legends of Gaming NL. Hij haalde de finalemaand, maar kon door persoonlijke redenen helaas niet meedoen.

Kwebbelkop startte zijn YouTube-kanaal in 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste gamekanalen op het platform, met bijna 15 miljoen abonnees en meer dan 7 miljard views. Naast zijn game-inhoud maakt hij ook vlogs, uitdagingen en andere soorten video’s. Kwebbelkop staat bekend om zijn energieke en vermakelijke persoonlijkheid, en zijn inhoud is populair bij gamers van alle leeftijden. Hij heeft samengewerkt met andere populaire YouTubers zoals Jelly en Slogoman, en heeft ook gewerkt met merken als Monster Energy en EA Sports.

Waar verdient Kwebbelkop zijn geld mee?

Het is niet meer dan logisch dat Kwebbelkop zijn geld verdient met zijn YouTube kanaal. Op het moment van schrijven heeft hij hier 14,9 miljoen abonnees op. In 2014 al kreeg hij 100 duizend abonnees en 5 jaar later was dit aantal gestegen naar maar liefst 10 miljoen subscribers. Op zijn YouTube kanaal plaatst hij vooral gamevideo’s, onder meer van spellen als Minecraft en Grand Theft Auto V. Kwebbelkop verdient dus zijn geld door video’s van zijn game-ervaringen op YouTube te plaatsen. Overigens is het leuk om te weten dat zijn video’s inmiddels meer dan 7 miljard keer zijn bekeken.

Hoeveel is Kwebbelkop waard?

Doordat Kwebbelkop inmiddels bijna 15 miljoen abonnees heeft op zijn YouTube kanaal mag je verwachten dat de gamer een groot vermogen heeft. Dit is dan ook zeker het geval! Experts schatten namelijk in dat Kwebbelkop op het moment ongeveer 14 miljoen waard is. Dit blijkt uit de statistieken van Pure Luxe. Kwebbelkop staat met zijn vermogen van circa 14 miljoen euro bovendien in de top 100 rijkste selfmade miljonairs die jonger dan 40 jaar oud is. Hoewel het vermogen van Kwebbelkop al direct groot was toen hij begon, is het de afgelopen jaren nog steeds groter geworden.

Kwebbelkop YouTube Kanaal

Kwebbelkop heeft niet alleen een groot vermogen opgebouwd, maar heeft ook een gigantisch YouTube kanaal opgezet voor gamers. Met bijna 15 miljoen abonnees op zijn kanaal maakt Kwebbelkop zich verdienstelijk als partner bij YouTube. Met zijn haast 7 miljard views is Kwebbelkop ook een van de meest populaire kanalen van Nederland. Kwebbelkop maakt voornamelijk gamevideo’s voor op zijn YouTube-kanaal, waardoor hij veel geld verdient. Daarnaast heeft hij ook gewerkt met merken als Monster Energy en EA Sports.

##

Q1. Wat is de echte naam van Kwebbelkop?
A1. De echte naam van Kwebbelkop is Jordi Maxim van den Bussche.

Q2. In welke show heeft Kwebbelkop meegedaan?
A2. Kwebbelkop heeft in 2017 meegedaan aan Het Jachtseizoen van StukTV en in het vijfde seizoen van Legends of Gaming NL.

Q3. Wat is Kwebbelkops vermogen?
A3. Kwebbelkop heeft een vermogen van ongeveer 14 miljoen euro.

Q4. Hoe verdient Kwebbelkop zijn geld?
A4. Kwebbelkop verdient zijn geld door video’s van zijn game-ervaringen op YouTube te plaatsen.

Q5. Wat is de populariteit van Kwebbelkops YouTube kanaal?
A5. Kwebbelkop heeft bijna 15 miljoen abonnees op zijn YouTube kanaal en meer dan 7 miljard views.