Wat is het vermogen van Vasco Rouw? Deze miljonair was te zien in het EO-programma Waar doen ze het van? en werd hierdoor ineens een BN’er. We denken dat hij dit zelf helemaal niet zo erg vond, al kreeg Rouw direct ook te maken met nogal wat kritiek. Critici zien de miljonair namelijk als een oplichter die ook nog eens regelmatig anderen bedreigt. Daarover lees je hieronder meer. Wat is het vermogen van Vasco Rouw? Ook dat behandelen we in dit artikel!

Wie is Vasco Rouw?

Vasco Rouw was dus met zijn gezin te zien in Waar doen ze het van?, een televisieprogramma van EO waarin meerdere families worden gevolgd terwijl ze allemaal andere maandinkomsten hebben. Rouw is de topverdiener van de serie, wat hij graag toont. Zo doet hij met zijn vriendin Tamara Weeda een bod van 1,2 miljoen euro op een boerderij, terwijl hij ook nog graag zijn Lamborghini en dure horloges laat zien.
Henri Parot en Ralph de Geus waren er onderdeel van. Tim Hofman en BOOS liet samen met het FD en BNR zien dat Vasco Rouw erg belangrijk was bij Xpose, wat een pump en dump bleek te zijn. 120 miljoen euro ging in rook op en belandde in de rekeningen van de oprichters.

Waar verdient Vasco Rouw zijn geld mee?

Vasco Rouw heeft zelf aangegeven dat hij helemaal niets heeft verdiend met Xpose, wat dus een klassieke pump en dump cryptomunt bleek te zijn. We weten echter dat hij ook met andere zaken geld heeft verdiend. Zo is hij de oprichter van Vasco Games, een bedrijf met meer dan een miljoen downloads en de grootste gameontwikkelaar van ons land. Daarnaast richtte Rouw samen met Boef The Millionaires Club op. Ze delen op dit abonnementenplatform hun kennis over investeren en ondernemen met mensen die financieel vrij willen worden. Vasco Rouw heeft bovendien veel panden gekocht, terwijl hij ook nog diverse obligaties heeft gekocht en heeft geïnvesteerd in andere bedrijven. Bovendien heeft hij meerdere NFT’s gekocht als een van de eerste Nederlanders.

Hoeveel is Vasco Rouw waard?

We noemden in de introductie al dat Vasco Rouw een miljonair is. Je weet dus nu al dat zijn vermogen minstens één miljoen euro is. We weten echter niet precies hoeveel Rouw op zijn bankrekening heeft staan. Toch willen we nog wel een gokje wagen. We schatten namelijk in dat Vasco Rouw 3 miljoen euro waard is. Het zou kunnen dat het vermogen van Vasco Rouw meer dan 3 miljoen euro is, maar dat is dus niet helemaal duidelijk.

Waar woont Vasco Rouw?

Vasco Rouw liet in Waar doen ze het van? zien dat hij samen met zijn vriendin een bod deed op een huis van 1,2 miljoen euro. Deze boerderij stond in Emmen, waar de miljonair geboren en getogen is. De woning moest eerst nog opgeknapt worden, maar inmiddels woont Vasco Rouw er met zijn gezin in. Ze hebben in ieder geval ruimte genoeg, want de woonboerderij heeft meer dan 400 vierkante meter aan oppervlakte.

Q1. Wat is het vermogen van Vasco Rouw?
A1. We schatten in dat Vasco Rouw 3 miljoen euro waard is.

Q2. Waar verdient Vasco Rouw zijn geld mee?
A2. Vasco Rouw heeft een bedrijf met meer dan 1 miljoen downloads, The Millionaires Club, panden gekocht, obligaties gekocht, geïnvesteerd in andere bedrijven en NFT’s gekocht.

Q3. Wat was de topverdiener van het EO-programma Waar doen ze het van?
A3. Vasco Rouw was de topverdiener van het EO-programma Waar doen ze het van?

Q4. Waar woont Vasco Rouw?
A4. Vasco Rouw woont samen met zijn gezin in een woonboerderij in Emmen.

Q5. Wat was Vasco Rouw’s rol bij Xpose?
A5. Vasco Rouw was erg belangrijk bij Xpose, wat een pump en dump bleek te zijn waarbij 120 miljoen euro ging in rook op en belandde in de rekeningen van de oprichters.