Peter Schouten is de bekende advocaat uit Nederland die bekend is door zowel zijn jarenlange carrière in de media als zijn zakelijke vaardigheden. In deze blog gaan we in op het vermogen van Peter Schouten. We laten je zien waar hij zijn geld mee verdient, wie zijn vriendin is en ook kijken we even naar het gerelateerde Marengo-proces. Lees snel verder om erachter te komen hoeveel Peter Schouten waard is en waarom hij zo’n gerenommeerde advocaat is!

Peter Schouten bekend van de media

Voordat Peter Schouten advocaat werd, heeft hij ruim 30 jaar gewerkt in de media. Hij begon als journalist bij de Staatscourant en later bij Management Totaal. Daarna heeft hij zich beziggehouden met uitgeven, managen en was hij directeur/grootaandeelhouder van verschillende uitgeverijen, multimedia- en televisiebedrijven. Als zakenman heeft hij veel internationale ervaring opgedaan en kantoren gevestigd in 19 landen in Europa, Zuidoost-Azië, Afrika en de Verenigde Staten. Schouten’s brede zakelijke ervaring zorgt ervoor dat bestuurders van rechtspersonen die met justitie in aanraking komen, een advocaat vinden die niet alleen verstand heeft van de wet, maar ook de taal en het bedrijfsleven goed begrijpt. Dit maakt hem een waardevolle advocaat voor ondernemers die op zoek zijn naar juridische bijstand.

Waar verdiend Peter Schouten zijn geld mee?

Peter Schouten verdient zijn geld als advocaat. Hij heeft twee kantoren, een in Breda en een in Eindhoven. Het kantoor in Breda is opgericht in 2011 en heeft inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd in de regio. Schouten staat hier al sinds jaar en dag juridisch bij in verschillende grote strafzaken en heeft daarmee veel ervaring opgedaan in de strafrechtelijke praktijk. Dankzij zijn expertise en inzet heeft Schouten zich weten te vestigen als een gerenommeerd advocaat en is hij een belangrijk persoon in de Nederlandse advocatuur. Landelijke bekendheid kreeg schouten natuurlijk door zijn rol in het bijzondere ‘Marengo proces’, waar hij en ook zijn compagnon zich inmiddels hebben teruggetrokken om nog onduidelijke reden.

Wie is de vriendin van Peter Schouten?

Peter Schouten heeft al een tijdje een vriendin, hoewel hij hier nog niet over wil praten. Ze heten elkaar al een tijdje en hebben samen al genoeg momenten beleefd. Vaak verrast hij haar met een prachtige avond uit, waar hij haar meeneemt uit eten. Over samenwonen wil Schouten het voorlopig nog niet hebben, zijn werk en ook zijn vrijheid is hem ontzettend dierbaar en dat houdt hij de komende jaren nog graag even zo.

Gerelateerd bericht

Wil je meer weten over andere bekende personen uit Nederland? Neem dan gerust eens een kijkje op onze website en lees onze blogs over televisiepresentatrices, bekende DJ’s, coureurs of criminelen. Wil je meer over Peter Schouten lezen? Neem dan een kijkje bij onze pagina over Peter Schouten advocaat .

Copyright © All rights reserved | door . Zoeken naar: Beheer cookie toestemming Om de beste ervaringe

Q1. Wat is Peter Schouten’s beroep?
A1. Peter Schouten is advocaat.

Q2. Hoeveel landen heeft Schouten kantoren in?
A2. Schouten heeft kantoren in 19 landen in Europa, Zuidoost-Azië, Afrika en de Verenigde Staten.

Q3. Waar verdient Peter Schouten zijn geld mee?
A3. Peter Schouten verdient zijn geld als advocaat.

Q4. Wie is de vriendin van Peter Schouten?
A4. De vriendin van Peter Schouten is anoniem, maar hij verrast haar regelmatig met een avondje uit.

Q5. Waar kan je meer lezen over Peter Schouten?
A5. Je kan meer lezen over Peter Schouten op de website met de link https://example.com.