Wat is het vermogen van Chris Woerts? Als je regelmatig Vandaag Inside kijkt, is de kans groot dat je weet wie deze man is. Woerts schuift namelijk regelmatig aan bij Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp om het bijvoorbeeld over voetbal te hebben. Chris Woerts is namelijk groot geworden als marketeer en commercieel directeur in de voetbalwereld. Maar wat is het vermogen van Chris Woerts precies? Lees snel verder om erachter te komen!

Wie is Chris Woerts?

Chris Woerts is een bekende Nederlandse marketing- en communicatie-expert in de sportwereld. Hij is geboren op 2 januari 1959 in Maassluis en heeft een lange carrière in de voetbalsector. Daarnaast was hij ook werkzaam bij Heineken International als International Sponsorship Manager in 1998, waar hij verantwoordelijk was voor de samenwerking met de UEFA Champions League, de Amstel Gold Race, het Holland Heineken House en het idee voor de opblaasbare bekers van Heineken. Daarnaast heeft Woerts ook voor verschillende voetbalclubs gewerkt zoals Feyenoord en Sunderland.

Waar Verdient Chris Woerts zijn Geld Mee?

Chris Woerts heeft dus jarenlang zijn geld verdiend met zijn werk in de voetbalindustrie. Maar tegenwoordig heeft hij zijn eigen onderneming: CWO Consultancy. Dit bedrijf, dat Woerts zelf begonnen is en gevestigd is in Barendrecht, richt zich vooral op consultancy, marketing en sales. Daarmee kan hij andere bedrijven helpen met zijn kennis en ervaring op het gebied van voetbal en bedrijfsleven. Zo heeft hij ondermeer voor SC Heerenveen, Voetbal International, KPN en andere bedrijven gewerkt.

Hoeveel is het Vermogen van Chris Woerts?

Uiteindelijk is de vraag natuurlijk hoeveel vermogen Chris Woerts heeft. Helaas is deze informatie moeilijk traceerbaar, aangezien het vermogen en inkomsten van persoonlijke ondernemingen niet openbaar zijn. Wel is bekend dat Chris Woerts meer dan 20 jaar succesvol werkzaam is geweest in de voetbalindustrie, en heeft hij recentelijk zijn eigen bedrijf opgericht. Dit suggereert dat Woerts een goed vermogen heeft opgebouwd in de afgelopen decennia, maar de precieze cijfers zijn helaas onbekend.

Conclusie

Chris Woerts heeft een lange carrière gehad als marketeer en commercieel directeur in de voetbalwereld. Ook heeft hij de nodige invloed gehad op Heineken en Coca Cola, waar hij een aanzienlijk salaris ontving. Nu is hij eigenaar van CWO Consultancy, een bedrijf dat gespecialiseerd is in consultancy, marketing en sales. Hiermee verdiend hij ongetwijfeld goed geld, maar precies hoeveel is onbekend. We kunnen dus concluderen dat Chris Woerts een vermogend man is, maar dat we verder geen informatie hebben over het precieze bedrag.

Q1. Wat is de geboortedatum van Chris Woerts?
A1. Chris Woerts is geboren op 2 januari 1959 in Maassluis.

Q2. Welke bedrijven heeft Chris Woerts voor gewerkt?
A2. Chris Woerts heeft voor Heineken International, Feyenoord en Sunderland gewerkt.

Q3. Wat is CWO Consultancy?
A3. CWO Consultancy is een onderneming van Chris Woerts die zich richt op consultancy, marketing en sales.

Q4. Op welke manier helpt Chris Woerts andere bedrijven?
A4. Chris Woerts helpt andere bedrijven door hen te adviseren met zijn kennis en ervaring op het gebied van voetbal en bedrijfsleven.

Q5. Wat kunnen we zeggen over het vermogen van Chris Woerts?
A5. We kunnen concluderen dat Chris Woerts een vermogend man is, maar dat de precieze cijfers onbekend zijn.