Wat is het vermogen van Chantal Janzen zullen veel mensen zich afvragen. Dit talent is werkelijk van alle markten thuis. Niet alleen in Nederland behoort ze tot de elite als het gaat om het presenteren van allerlei verschillende programma’s, maar ook onze Oosterburen zijn helemaal verknocht. Naast presenteren doet Chantal Janzen natuurlijk nog veel meer. Zo speelt ze in verschillende grote musicals en is zo ook zangeres en actrice. Niet voor niets dus dat ze inmiddels al ruim 20 jaar in het vak zit. Het vermogen dat Chantal Janzen hiermee heeft vergaard, is dus ook zeker niet mals. Maar wat is het vermogen van Chantal Janzen nu eigenlijk?

Inhoudsopgave

  • Wie is Chantal Janzen?
  • Waar verdiend Chantal Janzen haar geld mee?
  • Hoeveel is Chantal Janzen waard?
  • Waar woon Chantal Janzen?
  • Wie is de man van Chantal Janzen?
  • Inkomen van Chantal Janzen

Wie is Chantal Janzen?

Chantal Janzen kennen we natuurlijk allemaal als prachtige blonde multi-getalenteerde televisiepersoonlijkheid. Chantal Janzen is een actrice, televisiepresentatrice en zangeres. Ze is vooral bekend om haar rollen in Nederlandse films en televisieshows, en om haar werk als televisiepresentatrice in programma’s als “Holland’s Got Talent” en “The Voice of Holland”. Janzen begon haar carrière als muziektheater actrice en speelde sindsdien in een aantal succesvolle producties in Nederland en België. Ze heeft ook verschillende albums uitgebracht als zangeres.

Geboren op 18 februari 1979 in Oirlo, nabij Venlo. Ze volgde een studie op de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten en maakte deze studie ook af. Hier werd de basis gelegd voor haar inmiddels, rijke carrière kunnen we wel stellen. Als we naar de prijzenkast van Chantal kijken, dan is het ook niet zo heel vreemd dat ze een prachtige vermogen heeft weten op te bouwen. Met als absolute hoogtepunt wist ze een musical award in de wacht te slepen voor haar rol in de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ waar ze de rol van Rachel Hazes speelde, de vrouw van André Hazes. Daarnaast sleepte ze maar liefst zes keer de Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-presentatrice in de wacht en werd ze uitgeroepen tot MILF van het jaar.

Waar verdiend Chantal Janzen haar geld mee?

Chantal Janzen verdient haar geld voornamelijk met haar werk als actrice, televisiepresentatrice en zangeres. Ze heeft in een aantal succesvolle Nederlandse films en televisieprogramma’s gespeeld, en is ook presentatrice geweest van verschillende populaire Nederlandse televisieprogramma’s. Natuurlijk heeft ze daarnaast haar bekende glossy magazine &C en heeft ze een heerlijke lijn met verzorgingsproducten.

Ook heeft Chantal Janzen meermaals pogingen gedaan om haar te verleiden de overstap te maken naar Talpa. Zij deugt niet voor de commerciële omroep volgens Talpa, maar voltooide haar contract bij SBS6. Hierdoor kon Janzen drie jaar bij Talpa de nodige ervaring op doen.

Hoeveel is Chantal Janzen waard?

Volgens gegevens is het vermogen van Chantal Janzen in 2021 geschat op ongeveer €5 miljoen. De grootste bron voor haar vermogen is haar carrière in de entertainmentwereld. Ze heeft namelijk als presentatrice, actrice en zangeres al meer dan twintig jaar een lucratieve carrière in Nederland en België. Daarnaast heeft ze ook diverse sponsorships, inkomsten uit optredens, inkomsten uit andere bedrijfsprojecten en verkoop inkomsten uit haar boek en verzorgingslijn.

Waar woon Chantal Janzen?

Chantal Janzen woont momenteel in Amsterdam. Ze is getrouwd met de bekende acteur en televisiepresentator Stéphane Hesseling. Hoewel ze in het centrum van Amsterdam woont, staat het echtpaar op het punt om te verhuizen naar een buitenwijk van de stad.

Wie is de man van Chantal Janzen?

Chantal Janzen is getrouwd met Stéphane Hesseling. Stéphane is een acteur en televisiepresentator die bekend is van verschillende films en televisieseries in Nederland. Hij heeft ook gewerkt als presentator voor programma’s zoals “Je Zal Het Maar Hebben” en “Temptation Island”. Momenteel staat hij aan het hoofd van de reisprogramma’s “Samen op Safari” en “Samen op Avontuur”.

Inkomen van Chantal Janzen

Het exacte inkomen van Chantal Janzen is niet precies bekend, maar is geschat op ongeveer €2 miljoen per jaar. Ze maakt al jarenlang gebruik van reclamecampagnes en sponsorships, waaronder Campina Melkunie, Vimto, Oriflame, Warner Bros, Philips, Total Non-Stop, Zeeman en vele anderen. Daarnaast krijgt Janzen ook betalingen voor haar optredens in theaters en concerten, alsmede royalties voor het verkopen van boeken, muziekalbums en verzorgingsproducten.

Q1. Wat is Chantal Janzens achtergrond?
A1. Chantal Janzen is geboren op 18 februari 1979 in Oirlo, nabij Venlo en heeft de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten afgerond.

Q2. Waar is Chantal Janzen bekend van?
A2. Chantal Janzen is vooral bekend van haar rollen in Nederlandse films en tv-programma’s, en voor haar werk als televisiepresentatrice in programma’s als “Holland’s Got Talent” en “The Voice of Holland”.

Q3. Wat is Chantal Janzens grootste prestaties tot nu toe?
A3. Chantal Janzen heeft een musical award in de wacht gesleept voor haar rol in de musical ‘Hij Gelooft in Mij’ en zes keer de Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-presentatrice gewonnen.

Q4. Waarmee verdient Chantal Janzen haar geld?
A4. Chantal Janzen verdient haar geld voornamelijk met haar werk als actrice, televisiepresentatrice en zangeres. Ook heeft ze een glossy magazine &C en een lijn met verzorgingsproducten.

Q5. Wat zijn Chantal Janzens meest recente projecten?
A5. De meest recente projecten van Chantal Janzen zijn onder andere haar glossy magazine &C, haar lijn met verzorgingsproducten en pogingen om de overstap te maken naar Talpa.