Wie is Sven Kramer?

Sven Kramer is met afstand de beste schaatser die Nederland ooit heeft gehad. Sinds 2003 is hij niet meer van het ijs weg te denken. Zijn vader was ook een bekende schaatser, maar zijn vader was lang niet zo succesvol als Sven Kramer. De vraag is natuurlijk of Sven Kramer na al zijn successen er financieel een beetje goed voor staat. In dit artikel bespreken we het vermogen van Sven Kramer, waar hij woont, en wat zijn inkomen is.

Waar verdient Sven Kramer zijn geld mee?

Sven kramer verdient een groot deel van zijn vermogen met het schaatsen. Tijdens zijn jarenlange carrière heeft hij veel prijzengeld verdient. Ook verdient Sven Kramer veel geld aan verschillende sponsordeals. Naast dat hij veel geld verdient met schaatsen, vult Sven Kramer zijn vermogen ook nog eens aan met zijn eigen bedrijf; SK Branding B.V.

Hoeveel is Sven Kramer waard?

Sven Kramer is overigens één van de groot verdieners in de Nederlandse schaatswereld. Hij is samen met Gerard van Velde één van de mannen die iets heeft weten neer te zetten, wat een ander nooit voor mogelijk had gehouden. Tegenwoordig staat het vermogen van Sven Kramer op 8 miljoen euro. Hiervan blijft 1 miljoen euro over als geld op de bank.

Waar woont Sven Kramer?

Sven Kramer woont al sinds 2007 samen met zijn vriendin Naomi in Amstelveen. Hier hebben ze een prachtige rietgedekte villa laten bouwen. De villa is voorzien van alle gemakken en heeft ook een groot stuk land eromheen. Op dit land hebben ze een prachtige tuin laten maken, waar Sven Kramer ook een houten speelhuis voor zijn kinderen heeft laten bouwen.

Wie is de vriendin van Sven Kramer?

Sven Kramer is momenteel samen met Naomi Van As. Naomi is een geboren Amsterdame en fotografe. Ze heeft vier kinderen en is erg betrokken bij de carrière van Sven Kramer.

Inkomen van Sven Kramer

Het inkomen van Sven Kramer bestaat uit zijn schaatsinkomsten, sponsordeals, bedrijf en boekenverkopen. Het precieze inkomen van Sven Kramer is helaas niet bekend, maar wordt geschat op 7 tot 8 miljoen euro per jaar.

Q1. Wat is het nettovermogen van Sven Kramer?
A1. Het nettovermogen van Sven Kramer is 8 miljoen euro, waarvan 1 miljoen euro op de bank staat.

Q2. Waar verdient Sven Kramer zijn geld mee?
A2. Sven Kramer verdient een groot deel van zijn vermogen met het schaatsen en aan verschillende sponsordeals. Daarnaast vult hij ook zijn vermogen aan met zijn eigen bedrijf; SK Branding B.V.

Q3. Waar woont Sven Kramer?
A3. Sven Kramer woont al sinds 2007 samen met zijn vriendin Naomi in Amstelveen in een rietgedekte villa met een prachtige tuin.

Q4. Wie is de vriendin van Sven Kramer?
A4. Sven Kramer is momenteel samen met Naomi Van As, een geboren Amsterdame en fotografe met vier kinderen.

Q5. Wat is het inkomen van Sven Kramer?
A5. Het inkomen van Sven Kramer wordt geschat op 7 tot 8 miljoen euro per jaar. Het bestaat uit schaatsinkomsten, sponsordeals, bedrijf en boekenverkopen.