De lezers die niet zoveel hebben met sporten en fitness, kennen Joel Beukers waarschijnlijk nog niet. Toch zijn er veel mensen die deze opvallende verschijning wel eens voorbij hebben zien komen op het internet. Joel Beukers heeft ondertussen een aardige naam opgebouwd op verschillende socialmediapagina’s en ook voor zijn supplementen bedrijf Clean Nutrition. Hiermee heeft Joel Beukers ondertussen al een flink vermogen op weten te bouwen. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben uitgezocht wat het vermogen is van Joel Beukers, waar hij woont en hoe hij dit luxe leventje kan bekostigen.

Wie is Joel Beukers?

Joel Beukers is vooral bekend door zijn filmpjes op sociale media en YouTube. Veel jongeren zijn gek op de video’s waar hij al schreeuwend in de sportschool traint of in zijn dure gouden auto’s rondrijdt. Op dit moment doet Joel Beukers het erg goed en heeft mede dankzij deze video’s een flink vermogen weten op te bouwen, maar wie is Joel eigenlijk? Beukers was vroeger een professionele rugbyspeler, maar werd uiteindelijk betrapt op doping gebruik. Joel geeft aan dat dit te betwijfelen valt en geeft de schuld aan de supplementen die hij op dat moment gebruikte. Dit is de reden waarom Beukers zijn eigen bedrijf Clean Nutrition is begonnen. Vanaf het moment dat hij dit bedrijf is begonnen is het vermogen van Beukers flink gegroeid.

Waar verdient Joel zijn geld mee?

Joel Beukers is dus begonnen met zijn bedrijf Clean Nutrition nadat hij werd betrapt op dopinggebruik door de verkeerde supplementen te nemen. Naast zijn eigen bedrijf verdient hij ook nog geld op een aantal andere manieren:

  • Joel Beukers verdient geld aan advertenties die worden afgespeeld voor je zijn video’s op YouTube bekijkt. Hier kun je automatisch geld mee verdienen wanneer je AdSense inschakelt voor je account. Volgens onze berekeningen verdient Joel Beukers al snel 200-300 euro per video. Wanneer je een aantal video’s per week upload kom je al snel uit op een mooi bedrag.
  • Ook werkt Joel Beukers samen met andere bedrijven. Bijvoorbeeld door zelf reclame te maken in zijn video’s. Zelfs de overheid benaderd hem regelmatig om bepaalde zaken te promoten. Wat Joel Beukers hier precies mee verdient weten we niet zeker, maar de bedragen voor dit soort promoties kunnen vaak erg oplopen.
  • De grootste inkomstenbron van Beukers is de verkoop van zijn eigen supplementen. Het bekendste product is de V2 pre-workout, waar hij in zijn video’s vaak reclame voor maakt. Wij weten niet precies hoeveel Beukers verdient met de verkoop van zijn supplementen, maar wij kunnen wel stellen dat dit een flinke bijdrage aan zijn inkomen moet leveren.

Hoeveel is Joel Beukers waard?

Er zijn geen exacte cijfers bekend gemaakt over het vermogen van Joel Beukers. Hij verteld zelf altijd dat hij liever in de gaten wil houden wat hij uitgeeft in plaats van wat er binnenkomt. Als we verschillende berichten en geruchten mogen geloven, is Joel Beukers waarschijnlijk meer dan 6 miljoen euro waard. We kunnen natuurlijk nooit echt weten hoeveel geld Joel Beukers precies bezit, maar wanneer je kijkt naar de bedragen die hij verdiend met zijn bedrijf en sponsorships, zou dat zomaar best kunnen.

Waar woont Beukers?

Beukers woont op dit moment in Rotterdam, samen met zijn vriendin en businesspartner Laura. Naar aanleiding van al zijn successen heeft hij geïnvesteerd in een flink stuk land en een prachtig huis. Er gaan geruchten dat er een groot zwembad en een prachtige tuin zijn, maar dit is nog altijd een beetje een mysterie. Wat we wel weten is dat er bij de villa een kleine studio is waar Beukers regelmatig filmpjes maakt.

Wie is de vriendin van Joel Beukers?

Joel Beukers is samen met Laura, ook wel bekend als “yogiLaura66”, zoals ze zichzelf noemt op Instagram. Laura is net als Joel actief op social media en blogt over gezondheid en fitness. Laura en Joel zijn al enkele jaren samen en hebben sinds een jaar een joint venture opgezet: Clean Nutrition. Ze helpen elkaar met hun bedrijven en samen zijn ze erg succesvol geworden.

Inkomen van Joel Beukers

Het is lastig om precies te zeggen wat het inkomen is van Joel Beukers. In een interview vertelde hij echter dat hij gemiddeld tussen de 5.000 en 10.000 euro per maand verdiend. Hierbij is hij wel eerlijk: dit bedrag ligt veel hoger als je de inkomsten uit zijn bedrijf meerekent. Maar omdat hij niet exact kan zeggen wat de inkomsten hieruit precies zijn, houdt hij het bij het gemiddelde aantal euro’s wat hij maandelijks binnenkrijgt.

Q1. Wat is het vermogen van Joel Beukers?
A1. Joel Beukers vermogen is niet exact bekend, maar wordt geschat op meer dan 5 miljoen euro.

Q2. Wie is Joel Beukers?
A2. Joel Beukers is een professionele rugbyspeler die ook socialemediapagina’s runt en zijn eigen supplementenbedrijf Clean Nutrition opzette om zijn vermogen op te bouwen.

Q3. Waar verdient Joel zijn geld mee?
A3. Joel Beukers verdient geld door advertenties op Youtube, samenwerkingen met bedrijven en de verkoop van zijn eigen supplementen.

Q4. Waar woont Joel Beukers?
A4. Joel Beukers woont in Almere, Nederland.

Q5. Wat was de reden waarom Joel Beukers zijn eigen bedrijf Clean Nutrition is begonnen?
A5. Joel Beukers is zijn eigen bedrijf Clean Nutrition begonnen nadat hij werd betrapt op dopinggebruik door de verkeerde supplementen te nemen.