Het geeft net dat stukje wat een ruimte helemaal af maakt. Of het nou voor de woonkamer, slaapkamer of badkamer is, raamdecoratie is altijd belangrijk. Dit weten ook verschillende influencers, wij zetten op een rijtje welke raamdecoratie bij hen in huis hangt!

Shutters in de gerenoveerde badkamer van Elisah Jacobs

Elisah Jacobs van interiorjunkie.com was helemaal klaar met haar oude badkamer en koos daarom voor een schitterende shutter. Ze heeft dit gecombineerd met een messing kraan, een toffe glazen douchewand en tegels met een warme marmerlook. De ruimte kreeg de uitstraling van een chic Frans hotel, hoe gaaf is dat! Shutters worden ook wel binnenluiken genoemd en zijn een op maat gemaakte raambekleding die in verschillende ruimtes goed tot zijn recht komt. Het is een erg stijlvolle en populaire optie onder de raambekleding, zeker het overwegen waard!

Gespot! Voor deze raamdecoratie kiezen influencers

Bridget Maasland koos voor houten jaloezieën

Bridget Maasland, onder meer bekend als presentatrice en model, koos voor een mooie houten jaloezie. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in zowel PVC, aluminium als hout. PVC jaloezieën zijn 100% vochtbestendig en daardoor ideaal voor de badkamer. Houten jaloezieën hebben een erg luxe uitstraling, zijn erg geliefd onder de interieurbloggers en zijn leverbaar tot wel drie meter breed. De aluminium variant is erg licht en geeft een stylish en industriële uitstraling. Allemaal hebben ze het voordeel dat de lamellen als dakpannen over elkaar heenvallen en je dus geen inkijk meer hebt. Een erg veelzijdige raamdecoratie dus!

Plisségordijnen bij Zoey Ivory

Zoey Ivory, voormalig Miss Nederland en model, ging voor een plisségordijn. Plisségordijnen zijn zowel verkrijgbaar in transparante, semi-transparante als verduisterende uitvoering waardoor het voor verschillende ruimtes gebruikt kan worden. Welk type raam doet er niet toe, het plisségordijn is dé perfecte oplossing voor een draai-kiep raam, maar ook op een dakraam is het geen probleem.  Deze raambekleding is verkrijgbaar in verschillende varianten. Top Down wil zeggen dat je alleen de bovenkant kan laten zakken. Met de Top Down Bottom Up variant kun je beide kanten op bewegen waardoor je een baan kunt maken die alleen een deel van het raam bedekt, ideaal wanneer je aan het koken bent maar toch even op de buitenspelende kinderen wil letten!

Zoals je ziet kiezen zowel bekende Nederlanders als grote namen binnen de interieurbranche voor Veneta.com. Welke ruimte in je huis je ook aangekleed wilt hebben, er zijn voldoende mogelijkheden! Voor welke raamdecoratie kies jij?