Wanneer je klaar bent met de afscheiding van je tuin, kun je denken aan hoe je de tuin verder mooi kunt afwerken. Er zijn hier verschillende manieren voor. Je kunt daarbij denken aan verschillende soorten hout. Bij Vandentop Tuinhout kun je van alles vinden wat goed bij jouw tuin past. Zo kun je het helemaal aansluiten op jouw wensen.

Soorten hout

Wij zijn een expert in tuinhout planken. Wij hebben diverse soorten hout zoals grenen hout, vuren hout, eikenhout, hard hout, douglas hout en kastanje hout. Het is maar net waar jouw voorkeur bij ligt. Je kunt het helemaal inrichten op jouw manier. Kastanje hout is erg sterk en gaat zeer lang mee. Je kunt ook voor eikenhout kiezen in plaats van hardhout. Eikenhout is wat goedkoper dan hardhout. Het is beide duurzaam. Eikenhout staat mooi en geeft een natuurlijke sfeer in de tuin. Het is zeker mooi als je een landhuis hebt of ergens in de natuur woont.

Tuinaccessoires

Om je tuin mooi af te werken kun je ook bij ons terecht voor mooie tuinartikelen zoals led-verlichting, tuinmeubilair en plantenbakken. De tuinverlichting zou voor een mooie sfeer en uitstraling zorgen in de avond. Het is heerlijk om tijdens de zwoele zomernachten nog in de gelegenheid te kunnen zijn om in je tuin te genieten. Je kan kiezen voor mooie stoelen en grote plantenbakken erbij.

Tuin schutting

Je kan kiezen voor de hout betonnen tuin schutting. Over het algemeen wordt deze schutting het meest gekozen. Het is voordelig in de prijs en duurzaam. Het gaat ook langer mee. Je kan ook kiezen om de schutting zelf helemaal samen te stellen. Voor de schutting kun je ook kiezen voor de Zweeds rabat planken. Dit zorgt voor een landelijke uitstraling. Het wordt steeds vaker gebruikt voor een overkapping, veranda of voor de schutting. Het mooie van de Zweeds rabat planken is dat deze beschikbaar zijn in diverse maten en kleuren. Je hebt blank en zwart.

Wat nu veel wordt gebruikt zijn de Zweeds rabat planken in het zwart. Ze worden vaak afgewisseld met blanke douglas palen. Op die manier ziet je tuin er heel luxe uit. Je hebt ook de wat standaard kleuren zoals blank, lichtgrijs en antraciet. Er zijn ook allerlei andere kleuren. Je kunt dat ook aangeven en dan kijken wij verder wat we voor jou kunnen doen. Het is maar net waar jouw voorkeur bij ligt en wat jij in je hoofd hebt.

Wij hopen dat je enthousiast bent geworden over onze verschillende materialen om je tuin af te werken. Neem contact met ons op om je te helpen bij het vinden van de juiste tools die jij nodig hebt. Wij geven jou de juiste informatie en helpen je met al je vragen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Dat kan jou helpen om op ideeën te komen. Wij kunnen jou ook verder helpen met ideeën om je tuin netjes af te werken. Je kan bij ons een offerte aanvragen en wij kijken dan verder. Een van onze collega’s kan je altijd te woord staan.