Wie is Viktor Verhulst

Viktor Verhulst is een Vlaamse presentator die is geboren in Brasschaat op 1 augustus 1994. Viktor Verhulst is de zoon van de bekende Studio 100 oprichter Gert Verhulst en Valérie Cailliau. De carrière van Viktor Verhulst is begonnen achter de schermen van Studio 100. Doordat Viktor in 2016 een relatie kreeg met Marthe De Pillecyn, één van de zangeressen van K3 destijds.

Wie is Viktor Verhulst?

De relatie hield overigens niet lang stand. Viktor en Marthe gingen in 2018 uit elkaar. Door zijn relatie met haar, kwam Viktor steeds vaker in de media. Ook deed Viktor Verhulst in 2018 mee aan het programma ‘De Slimste Mensen ter Wereld’. In 2019 en 2020 nam Viktor, samen met Holly Mae Brood te presentatie van het televisieprogramma Love Island voor z’n rekening.
De carriere van Viktor Verhulst begon pas echt een toevlucht te nemen toen hij in 2020 samen met Kobe Ilsen besloot een DJ-duo te starten. Het bijzondere aan deze samenwerking, is dat ze ook op 30 mei 2021 hun eerste single samen uitbrachten met James Cooke, Gert Verhulst en Jan Smit.

Waar verdiend Viktor Verhulst zijn geld mee?

Dat het vermogen van Viktor Verhulst de laatste jaren flink is gegroeid, blijkt wel uit het feit  dat hij steeds populairder wordt. Ook in 2022 neemt hij opnieuw de presentatie van Love Island voor zijn rekening samen met Holly Mae en draait hij op steeds meer grotere feesten als DJ. Uiteraard zit Viktor Verhulst daarnaast ook niet stil en is hij ook te zien in de serie waar de familie wordt gevolgd. Hoeveel Viktor Verhulst exact verdiend dat kunnen we niet exact achterhalen. Wat we wel weten, is dat je voor een optreden van het DJ-duo een slordige 5.500 euro moet neertellen. Je kunt je dus wel voorstellen dat dit het vermogen van Viktor Verhulst zeker meer dan ten goede komt.

Hoeveel is Viktor Verhulst waard?

Het vermogen van Viktor Verhulst is moeilijk te achterhalen. Aangezien er geen officiële informatie is wat betreft zijn inkomen, hebben we enkel naar schattingen kunnen kijken. Het is waarschijnlijk zo dat Viktor Verhulst momenteel een nettovermogen heeft van minimaal €670.000 euro, vooral dankzij het feit dat hij als DJ en presentator veel verdiend. Dit is een getal dat natuurlijk alleen maar groter kan worden, zoals je kunt begrijpen.

Waar woont Viktor Verhulst?

Viktor Verhulst woont in Brugge in België, wat vrij logisch is aangezien hij al tien jaar in België woont. Er zijn geruchten dat hij deze zomer zal verhuizen, maar dat is niet bevestigd. Zijn woning is rond de tweehonderd vierkante meter en is uitgerust met allerlei luxe voorzieningen. Het gerucht gaat dat hij hier zo’n tweehonderdduizend euro voor neergelegd heeft.

Wie is de vriendin van Viktor Verhulst?

Viktor Verhulst heeft sinds begin 2021 een relatie met Celine van Leuven. Celine is ook actief in de televisiewereld en werkte bijvoorbeeld aan programma’s als ‘Leuven Mijn Stad’ en ‘Huis Clos’. Het is te verwachten dat de relatie de komende tijd steeds sterker wordt en misschien wel de volgende stap gezet wordt.

Inkomen van Viktor Verhulst

Hoewel het precies inkomen van Viktor Verhulst onbekend is, gaat het gerucht dat hij jaarlijks zo’n 350.000 euro verdient. Dit is afkomstig van zijn activiteiten als DJ, presentator en televisiepersoonlijkheid. Dit is zeker niet slecht voor iemand van zijn leeftijd, en aangezien zijn carrière nog steeds in de lift zit, zal hij binnenkort waarschijnlijk nog veel meer verdienen.

Q1. Wat is het Vermogen van Viktor Verhulst?
A1. Het vermogen van Viktor Verhulst is moeilijk te achterhalen, maar het nettovermogen wordt geschat op minimaal € 670.000.

Q2. Wie is Viktor Verhulst?
A2. Viktor Verhulst is een Vlaamse presentator die is geboren in Brasschaat op 1 augustus 1994. Hij is de zoon van Studio 100 oprichter Gert Verhulst en Valérie Cailliau.

Q3. Waar verdiend Viktor Verhulst zijn geld mee?
A3. Viktor Verhulst verdiend zijn geld als DJ en presentator, waarvoor hij optredens doet en presenteert. Voor een optreden van het DJ-duo moet men slordig € 5.500 betalen.

Q4. Waar woont Viktor Verhulst?
A4. Viktor Verhulst woont in Brugge, België in een woning van 200 vierkante meter. Het gerucht gaat dat hij € 200.000 betaald heeft voor de woning.

Q5. Wie is de vriendin van Viktor Verhulst?
A5. Viktor Verhulst heeft sinds begin 2021 een relatie met Melina De Corte.