Wat is het vermogen van Wilfred Genee? Deze presentator is natuurlijk vooral bekend door zijn werk voor Vandaag Inside, waar hij elke werkdag samen met Johan Derksen, Rene van der Gijp en andere tafelgasten praat over wat er die dag is gebeurd. Het is dan ook logisch dat je benieuwd bent naar hoeveel Wilfred Genee verdient met zijn werk. Wat is het vermogen van Wilfred Genee? Dat lees je hieronder!

Wie is Wilfred Genee?

Wilfred Genee is een bekende Nederlandse televisie- en radiopresentator, journalist en sportcommentator. Hij is een begrip geworden in Nederland en staat bekend om zijn boeiende en informatieve verslaggeving over sport, met name voetbal. Genee geniet veel respect in zijn vakgebied en is een van de meest invloedrijke sportjournalisten van Nederland.

Genee werd geboren op 27 maart 1967 in Leeuwarden. Hij begon zijn carrière bij OOG TV, wat de lokale omroep van Groningen is. Daarna maakte hij de overstap naar televisie en werd hij presentator van verschillende sportprogramma’s. Hij is vooral bekend geworden als presentator van de talkshow “Vandaag Inside” (voorheen bekend als “Voetbal International” en “Voetbal Inside”), waarin hij met een panel van deskundigen over voetbal praat. Dit programma maakt hij inmiddels voor Talpa samen met Johan Derksen en Rene van der Gijp en is te zien op SBS6.

Waar verdient Wilfred Genee zijn geld mee?

Hoewel er relatief weinig bekend is gemaakt over het inkomen van Wilfred Genee, weten we dat de presentator van Vandaag Inside zeker geen slecht salaris verdient. De kans is dan ook groot dat de Nederlander afkomstig uit Leeuwarden zonder twijfel een miljonair is.

Hoeveel is Wilfred Genee waard?

De laatste schatting is dat Wilfred Genee 1,8 miljoen euro waard is. We denken dat dit bedrag inmiddels flink gestegen is, aangezien de presentator door de overstap van RTL naar Talpa een hoger inkomen heeft gekregen.

Waar woont Wilfred Genee?

In 2006 kocht Wilfred Genee samen met zijn familie een luxe woonboerderij van maar liefst 1.185.000 euro in Soest, een mooie plek in Utrecht. Er rustte destijds een hypotheek van 1,2 miljoen euro op de woning, maar Wilfred Genee betaalde deze lening in één keer af. Het is daarnaast goed om te weten dat de presentator ook nog twee appartementen in Amsterdam op zijn naam heeft staan. Eén van deze woningen verhuurt hij voor 1295 euro per maand. Ze hebben bovendien beide een flinke overwaarde, wat ook geldt voor de woonboerderij van Genee.

Wie is de vrouw van Wilfred Genee?

Wilfred Genee is al sinds 1995 getrouwd met zijn vrouw Marielle van Kesteren. Marielle is ook werkzaam in de media en is een marketingexpert die als consultant optreedt voor tal van verschillende bedrijven. De twee hebben samen twee dochters, waaronder de bekende presentatrice Roos Genee. Wilfred en Marielle zijn een bekend stel in de Nederlandse mediawereld en staan bekend om hun vriendelijkheid en gastvrijheid.

Q1. Wat is het vermogen van Wilfred Genee?
A1. Wilfred Genee is waarschijnlijk een miljonair en wordt geschat op 1,8 miljoen euro.

Q2. Wie is Wilfred Genee?
A2. Wilfred Genee is een Nederlandse televisie- en radiopresentator, journalist en sportcommentator, die bekend is van zijn boeiende verslaggeving over sport en als presentator van de talkshow “Vandaag Inside”.

Q3. Waar verdient Wilfred Genee zijn geld mee?
A3. Wilfred Genee verdient zijn geld met zijn werk als presentator, journalist en sportcommentator.

Q4. Waar woont Wilfred Genee?
A4. Wilfred Genee woont in Soest, Utrecht, waar hij samen met zijn familie een luxe woonboerderij van 1.185.000 euro heeft gekocht. Ook heeft hij twee appartementen in Amsterdam.

Q5. Wie is de vrouw van Wilfred Genee?
A5. De vrouw van Wilfred Genee is Marielle van Kesteren, die ook werkzaam is in de media als marketingexpert. Wilfred en Marielle hebben twee dochters.