Rintje Ritsma is een Nederlandse schaatser die mateloos populair is en nog steeds is. Dit maakt hem een veel gevraagde commentator bij schaatswedstrijden en zijn vermogen zal daarom ook de komende jaren vast verder toenemen. Maar wat is het vermogen van Rintje Ritsma precies? Hier vertellen we je meer over Ritsma’s inkomen, waar hij zijn geld mee verdient en details over zijn persoonlijk leven.

Wie is Rintje Ritsma?

Voordat we verder gaan met het vermogen van Rintje Ritsma, is het eerst goed eens te kijken wie Ritsma nu eigenlijk is. Rintje Ritsma is geboren op 13 april 1970 in Lemmer, Leeuwarden, Nederland. In de jaren tussen 1990 en 2000 was hij een toonaangevende Nederlandse schaatser met veel succes: hij won nationale en internationale titels op verschillende afstanden, zoals de 1000 meter, 1500 meter en 10.000 meter. Daarnaast nam hij deel aan vijf Olympische Winterspelen en won een zilveren medaille op de 1000 meter tijdens de spelen in Lillehammer in 1994. Momenteel werkt hij als commentator en analist bij schaatswedstrijden en evenementen.

Waar verdiend Rintje Ritsma zijn geld mee?

Het vermogen van Rintje Ritsma is voornamelijk door het schaatsen bij elkaar verkregen. Toch heeft hij ook na zijn actieve schaatscarrière verschillende bronnen van inkomsten. Zo verdient hij geld met optreden als commentator en analist, maar ook als spreker en dagvoorzitter. Hij is ook betrokken bij het beheer van schaatsbanen en heeft een eigen schaatsacademie. Daarnaast is Rintje Ritsma ook eigenaar van een bedrijf dat pelletkachels verkoopt en tevens ook bij de mensen thuis plaatst.

Hoeveel is Rintje Ritsma waard?

Het vermogen van Rintje Ritsma wordt geschat op ongeveer 2 miljoen euro. Zijn carrière als schaatser is waarschijnlijk de grootste bijdrage aan dit vermogen, maar ook zijn carrière als commentator heeft hier waarschijnlijk aan bijgedragen. Naast zijn imposante carrière als schaatser, verdiend hij ook zijn geld als eigenaar van een bedrijf dat pelletkachels verkoopt en tevens ook bij de mensen thuis plaatst.

Waar woont Rintje Ritsma?

Rintje Ritsma woont samen met zijn vrouw Noortje in Koudum, Friesland. Nadat hij zijn actieve schaatscarrière had beëindigd, woonde hij een tijdlang in Arnhem, maar sinds 2002 heeft hij samen met zijn gezin een permanent onderkomen in Koudum.

Wie is de vrouw van Rintje Ritsma?

Rintje Ritsma is getrouwd met zijn vrouw Noortje, een Nederlandse fysiotherapeut, die hem ondersteunt bij zijn alledaagse plichten als spreker, commentator en schaatscoach. Samen hebben ze twee dochters, Sanne en Anne.

Inkomen van Rintje Ritsma

Hoeveel exact Rintje Ritsma verdient, is helaas niet bekendgemaakt, maar uit verschillende bronnen blijkt dat hij jaarlijks meer dan een miljoen euro kan verdienen dankzij zijn optredens als commentator, dagvoorzitter of spreker. Omdat Rintje Ritsma in de loop der jaren meer bekend is geworden, zal deze cijfer waarschijnlijk jaarlijks stijgen.

Q1: Wie is Rintje Ritsma?
A1: Rintje Ritsma is geboren op 13 april 1970 in Lemmer, Leeuwarden, Nederland. In de jaren tussen 1990 en 2000 was hij een toonaangevende Nederlandse schaatser die veel successen boekte. Momenteel werkt hij als commentator en analist bij schaatswedstrijden en evenementen.

Q2: Waar verdiend Rintje Ritsma zijn geld mee?
A2: Het vermogen van Rintje Ritsma is voornamelijk door het schaatsen bij elkaar verkregen. Toch heeft hij ook na zijn actieve schaatscarrière verschillende bronnen van inkomsten. Zo verdient hij geld met optreden als commentator en analist, maar ook als spreker en dagvoorzitter. Hij is ook betrokken bij het beheer van schaatsbanen en heeft een eigen schaatsacademie. Daarnaast is Rintje Ritsma ook eigenaar van een bedrijf dat pelletkachels verkoopt en tevens ook bij de mensen thuis plaatst.

Q3: Hoeveel is Rintje Ritsma waard?
A3: Het vermogen van Rintje Ritsma wordt geschat op ongeveer 2 miljoen euro. Zijn carrière als schaatser is waarschijnlijk de grootste bijdrage aan dit vermogen, maar ook zijn carrière als commentator heeft hier waarschijnlijk aan bijgedragen.

Q4: Waar woont Rintje Ritsma?
A4: Rintje Ritsma woont samen met zijn vrouw Noortje in Koudum, Friesland. Nadat hij zijn actieve schaatscarrière had beëindigd, woonde hij een tijdlang in Arnhem, maar sinds 2002 heeft hij samen met zijn gezin een permanent onderkomen in Koudum.

Q5: Wie is de vrouw van Rintje Ritsma?
A5: Rintje Ritsma is getrouwd met zijn vrouw Noortje, een Nederlandse fysiotherapeut, die hem ondersteunt bij zijn alledaagse plichten als spreker, commentator en schaatscoach. Samen hebben ze twee dochters, Sanne en Anne.